Τρεις νέες εισαγωγές στην μονάδα covid . Με έναν μόνο πνευμονολόγο παραμένει το Νοσοκομείο.Ντροπή!

523
covid

Η μονάδα covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου δέχτηκε τρεις νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.  Σήμερα νοσηλεύονται επτά (7)  ασθενείς στην Μονάδα.  Από τον συνολικό αριθμών των κλινών covid λείπουν 4.

Ο αυξανόμενος αριθμός των κρουσμάτων και οι νέες εισαγωγές δείχνουν ότι μπαίνουμε στο τρίτο κύμα της πανδημίας και στο νησί μας και η μονάδα covid βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Παραμένει μοναδική πνευμονολόγος του Νοσοκομείου η κα Καπετανάκου η οποία φροντίζει τους ασθενείς της μονάδας, της Παθολογικής και των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ.  Οι ανά 10ήμερο επισκέψεις γιατρών απο την Πάτρα τελείωσαν. Αλλά έτσι και αλλιώς αυτά τα ημίμετρα μόνο προβλήματα δημιουργούν, αντί να τα λύσουν.

Τα δε ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά του Νοσοκομείου πιέζονται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ απο ασθενείς είτε που ανησυχούν για covid είτε που έχουν αμελήσει την υγεία τους τον τελευταίο χρόνο και τώρα δέχονται τις συνέπειες.

Το Νοσοκομείο βρίσκεται στο χειρότερο σημείο απο την ίδρυσή του όσο αφορά και την στελέχωσή και τις υποδομές του. Χειρότερη στιγμή, που μας βρίσκει εν μεσω καραντίνας.

Οι επόμενες ημέρες -εκτιμούν μάχημοι γιατροί- θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για το Νοσοκομείο Αργοστολίου. Τα αυξανόμενα κρούσματα είναι κακός οιωνός και για την αύξηση των νοσηλευμένων.Απομένουν μόνο 4 ελεύθερα κρεβάτια απο τα 11.

Εϊναι δυνατόν να συνεχίσει η κα Καπετανάκου ως μόνη πνευμονολόγος στην μονάδα covid, στην παθολογική κλινική, στα επείγοντα και στην παρακολούθηση ασθενών που αναρρώνουν στα σπίτια τους; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αναλγησία στους Κυβερνώντες; Να μην ιδρώνει το αυτί τους για τίποτε;

Ενα “αποψιλωμένο” Νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας είναι το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Αλλά μην ανησυχείτε! Ο Υπουργός Υγείας είναι ο πιο δημοφιλής υπουργός της Κυβέρνησης σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση.  Ντροπή !

Ε.Χ.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις