Δόθηκαν σήμερα τα τελευταία δυο εξιτήρια ασθενών από την μονάδα covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου. Η μονάδα σήμερα δεν έχει κανέναν ασθενή προς νοσηλεία. Η υπεύθυνη όμως γιατρός κα Δ. Καπετανάκου παρακολουθεί πολλούς ασθενείς που αναρρώνουν στο σπίτι.
Μια μεγάλη μάχη με την πανδημία στο νησί μας κερδήθηκε, όχι όμως και ο πόλεμος. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσουμε νέο κύμα εξάρσεων των μολύνσεων και στο νησί μας.

Ας μην επαναυόμαστε. Αυτές τις ήρεμες ημέρες ας ξαναδούν οι αρμόδιοι το πρόβλημα, ας ξανασκεφτούν λύσεις για την καλύτερη λειτουργία της κλινικής. Είναι απαράδεκτο να έχουμε το «προνόμιο» της μοναδικής covid κλινικής στην Ελλάδα η οποία απασχολεί ΜΟΝΟ έναν γιατρό!! Είναι απαράδεκτο να ωθούνται γιατροί και νοσηλευτές σε εξαντλητικά ωράρια και αφόρητες συναισθηματικές πιέσεις.

Είναι απαράδεκτο που δυο ασθενείς covid διακομίστηκαν σε Νοσοκομείο της Πάτρας λόγω έλλειψης κλινών στην Κεφαλονιά.

Εκ μέρους των Αναγνωστών του Kefaloniapress εκφράζουμε ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες προς την γιατρό κα Καπετανάκου για την μοναχική της μάχη στην μονάδα covid πάνω από ένα χρόνο, και σε όλους τους νοσηλευτές και γιατρούς που υπηρέτησαν εκεί.

Ευχόμαστε να μείνει η μονάδα απο δω και πέρα άδεια!

Ε.Χ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις