Νέες εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου

199

 

Είχαμε επισημάνει ότι το επόμενο διάστημα η πορεία του κορονοϊού στο νησί μας θα κτυπήσει τις μεγαλύτερες ηλικίες που συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και ίσως αυξηθούν οι εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου .

Η οποία κλινική αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα , χωρίς να έχει γίνει τίποτε προς τη βελτίωση της λειτουργίας της. Παραμένει «θεματοφύλακάς» της η μοναδική πνευμονολόγος του Νοσοκομείου κα Σίσυ Καπετανάκου , αναισθησιολόγος μόνιμος δεν υπάρχει στο Νοσοκομείο , έρχονται από Πάτρα για τα προγραμματισμένα χειρουργεία και ο μόνιμος παθολόγος επέστρεψε μεν αλλά μετατέθηκε στο Ληξούρι δε..

Και παρόλο που αυτό το σύστημα των μετακινήσεων στοιχίζει υπερδιπλάσια απο την αμοιβή μόνιμων γιατρών, το Υπουργείο Υγείας δεν χαμπαριάζει..

Ιστορίες καθημερινής τρέλας και όποιος αντέξει..

Σε αυτό το κλίμα , αυξάνονται και οι εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Χθες δόθηκαν δυο εξιτήρια (δυο νέες γυναίκες, ) , ταυτόχρονα έγιναν δυο νέες εισαγωγές. Σήμερα 13/2 στην κλινική covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς .

Από τους τέσσερις ασθενείς οι τρεις είναι ανεμβολίαστοι, όσο αφορά τις ηλικίες είναι 70, 60 και οι δυο άνω των 80 ετών. Βλέπετε ότι το όριο ηλικίας αυξήθηκε το τελευταίο 10ήμερο και αυτό είναι το ανησυχητικό για τις νοσηλείες .  Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τους ασθενείς και να έχουν γρήγορη ανάρρωση.

Ε.Χ.

(H φωτο ειναι απο την κλινική covid του Νοσοκομείου Αργοστολίου)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις