Περιουσία κατά προσέγγιση: 400 εκ. δολ.
Έγινε γνωστός μέσα από την τηελοπτική εκπομπή “The Naked Chef” (1999-2001)
Πηγές εισοδήματος:
Βιβλία – “Everyday Super Food” (2015), “Jamie’s Comfort Food” (2014), “Super Food Family Classics” (2016)
Tηλεοπτικές εκπομπές – “Jamie’s American Road Trip” (2009-), “Jamie’s 30-Minute Meals” (2010-)
Εστιατόρια – Barbecoa, Fifteen restaurant, Jamie Oliver’s Diner
Περιουσία κατά προσέγγιση: 120 εκ. δολ.
Έγινε γνωστός από το εστιατόριο Restaurant Gordon Ramsay (1998)
Πηγές εισοδήματος:
Tηλεοπτικές εκπομπές – Hell’s Kitchen U.S (2005- σήμερα), MasterChef U.S. (2010- σήμερα)
Εστιατόρια – Restaurant Gordon Ramsay, Pétrus (1999), La Noisette (2007)
Περιουσία κατά προσέγγιση: 50 εκ. δολ.
Έγινε διάσημος από την τηλεοπτική εκπομπή “Great Chefs” (1980)
Πηγές εισοδήματος:
Βιβλίο – “Cooking with Power” (2013)
Tηλεοπτικές εκπομπές – “Emeril Live” (1997-2010), “Essence of Emeril” (1994-2007)
Περιουσία κατά προσέγγιση: 75 εκ. δολ.
Έγινε διάσημος από το βιβλίο “Modern French Cooking for the American Kitchen” (1981) και το εστιατόριο Spago στο Μπέβερλι Χιλς 1981
Πηγές εισοδήματος:
Βιβλία- “Wolfgang Puck Makes it Easy” (2004), Pizza, Pasta, and More (2000)
Τηλεοπτικές εκπομπές – “MasterChef” (7η σεζόν στις ΗΠΑ)
Εστιατόρια – Spago, Postrio: Wolfgang Puck Pizzeria και Cucina
Περιουσία κατά προσέγγιση: 60 εκ. δολ.
Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “30 Minute Meals” (2001- σήμερα)
Πηγές εισοδήματος:
Βιβλία – “Everyone is Italian on Sunday” (2015), “Week in a Day” (2013)
Tηλεοπτικές εκπομπές – “30 Minute Meals” (2001- σήμερα), “Rachael Ray’s Tasty Travels” (2005- σήμερα)