Τα ωραιότερα και ακριβότερα ρολόγια – κοσμήματα της χρονιάς

260

Για πέντε ημέρες, τα πιο διάσημα ρολόγια – κοσμήματα στον κόσμο συναντήθηκαν στη Βασιλεία της Ελβετίας για να αποκαλύψουν τις πιο εκθαμβωτικές δημιουργίες τους, επιδεικνύοντας την επιδεξιότητά τους για υψηλή κατασκευή κοσμημάτων και μια απαράμιλλη τεχνική αντοχή στην τέχνη της haute horology.

Κοσμήματα – ρολόγια ήταν μερικά από τα πιο εμπνευσμένα κομμάτια στο Baselworld 2018, συνδυάζοντας σύγχρονες ερμηνείες της τέχνης της ωρολογοποιίας με έξοχα σχέδια κοσμημάτων, σε δημιουργίες όπου η ιστορία, η τεχνογνωσία και το συναίσθημα είναι αλληλένδετα.

Η συλλογή του Chopard

Ο Chopard παρουσίασε ένα νέο κομμάτι από την επερχόμενη συλλογή του Red Carpet, που σχεδιάστηκε για να κυκλοφορήσει τον Μάιο, για το ντεμπούτο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, όταν όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στα στολίδια που κοσμούν τους καρπούς των διασημοτήτων καθώς περπατούν το κόκκινο χαλί.

Η Bulgari σηματοδοτεί έναν αιώνα ανώτατης δεξιοτεχνίας

Η Bulgari φέτος σηματοδοτεί 100 χρόνια δημιουργίας ρολογιών – κοσμημάτων. Ο Jean-Christophe Babin, διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής μάρκας που ανήκει σήμερα στην πολυεθνική ομάδα LVMH, ανακοίνωσε ότι η επέτειος θα γιορτάζεται με την κυκλοφορία του νέου ρολογιού Lvcea Tubogas της Bulgari.

Ένα ρολόι του Jaquet Droz της συλλογής Loving Butterfly

Από το 1738, ο Jaquet Droz ειδικεύεται σε ρολόγια που συνδυάζουν απροσδόκητη μηχανική τελειοποίηση με αισθητικές ίντριγκες. Φέτος, ο Jaquet Droz εισήγαγε μια νέα προσθήκη στη σειρά ρολογιών Loving Butterfly, ένα μοναδικό ρολόι που ονομάζεται Loving Butterfly Automaton . Το εντυπωσιακά ποιητικό κομμάτι συνδυάζει την τεχνολογία του αυτοματισμού με την τεχνογνωσία του Jaquet Droz’s jewelry-setting.

Τα αστέρια του Harry Winston

Ο Harry Winston, παρουσίασε δύο ρολόγια πλατίνας με vintage επιρροές, ως τα κυριότερα στοιχεία της συλλογής ρολογιών του.

Μινιμαλισμός υψηλής ισχύος στο Graff Diamonds

Ο κοσμηματοπώλης Graff Diamonds με έδρα το Λονδίνο ξεπέρασε τον εαυτό του με ένα μυστικό ρολόι με διαμάντια, το οποίο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία μεταξύ των σχεδιαστών του Λονδίνου της Graff και των τεχνικών της Γενεύης της εταιρείας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις