Tη Δευτέρα βαπτίζεται ο πρίγκιπας με “δανεικό” φόρεμα!!

822

H μεγάλη ώρα για τον πρίγκιπα Λουδοβίκο του Κέιμπριτζ, αφού τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) θα βαπτιστεί στο βασιλικό παρεκκλήσι του St James στο Λονδίνο.

Τα μάτια όλου του κόσμου θα συγκεντρωθούν στο πολύ ζεστό για τα δεδομένα του Λονδίνο, περιμένοντας να δουν τα παιδιά της οικογένειας, αλλά και τις εμφανίσεις των γυναικών του παλατιού, και κυρίως της Κέιτ και της Μέγκαν οι οποίες αναμένεται να… κονταροχτυπηθούν.

Μυστήριο παραμένουν και οι νονοί του μικρού, αφού θα γίνουν γνωστοί λίγο πριν την βάπτιση.

Ωστόσο, Κέιτ και Γουίλιαμ δεν προτιμούν συγγενείς τους αλλά φίλους για νονούς των παιδιών τους, όπως έχουν αποδείξει με τα δύο προηγούμενα παιδιά τους, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

Το «δανεικό» βαπτιστικό

Το φόρεμα της βάφτισης του μικρού πρίγκιπα θα είναι το ίδιο με αυτό που φόρεσαν στη βάπτισή τους και τα δύο αδέλφια του, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ. 

Πρόκειται για κόπια του φορέματος της Πριγκίπισσας Βικτόρια με μετάξι και δαντέλα. Το αυθεντικό χρησιμοποιήθηκε για 163 χρόνια, σε όλες τις βασιλικές βαφτίσεις, μέχρι που έγινε ακατάλληλο για χρήση το 2004 και αντικαταστάθηκε με ένα ακριβές αντίγραφο, το οποίο φόρεσε πριν από δυο χρόνια και ο Πρίγκιπας Γεώργιος.

Η βάπτιση του Τζορτζ

REUTERS
REUTERS

REUTERS
REUTERS

REUTERS
REUTERS

Η βάπτιση της Σάρλοτ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters, Splash, Kensington Palace

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις