Τα πράγματα σοβάρεψαν φέτος στη βασιλική οικογένεια, αφού ο πρίγκιπας George μπαίνει φέτος στον πρώτο χρόνο πλήρους εκπαίδευσης στο σχολείο St Thomas’s Battersea.

Την περασμένη χρονιά, η ελαφρώς απρόθυμη άφιξή του στο σχολείο έγινε viral στο διαδίκτυο (αφού ξύπνησε σε όλους αντίστοιχες μνήμες), αλλά φέτος, το τοπ θέμα συζήτησης αποτελούν τα μαθήματά του στο σχολείο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το μπαλέτο.

Εκτός από ορθογραφία, ιστορία, θρησκευτικά και γεωγραφία, ο πρίγκιπας αναμένεται να έχει διάβασμα για το σπίτι αλλά και 35 λεπτά μπαλέτου σε εβδομαδιαία βάση. Ο λόγος που το μπαλέτο προκρίνεται ως ιδανική μορφή άθλησης, είναι σύμφωνα με το σχολείο ότι «βοηθά το σώμα να αναπτυχεί, ενώ παράλληλα ενισχύει την ισορροπία, την έκραση, τη μουσικότητα και τη δημιουργικότητα».

Αργότερα, θα μάθει και άλλα είδη χορών, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και η εκμάθηση γαλλικών. Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ ανήκει στους διαδόχους του βασιλικού θρόνου, είναι αρκετά λογικό το να λαμβάνει μια τέτοιου είδους σφαιρική εκπαίδευση.


Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις