H Mελάνια Τραμπ μας ξεναγεί στον Χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο

212

Ο στολισμός του Λευκου Οίκου δεν είναι μία απλή κατάσταση. Τόσα πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, τόσες χιλιάδες λαμπιόνια και μέτρα κορδέλες, χρώματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και θεματικά στολισμένα δέντρα. 

Και ανάμεσά τους η Πρώτη Κυρία, επιβλητική, πανέμορφη, κομψή, μαγεμένη κι εκείνη από τη λάμψη, να μοιράζεται με όλους στον λογαριασμό της στο Twitter τους χώρους του Λευκού Οίκου.

Ακόμα κι αν σας φαίνεται περίεργο, ναι η Μελάνια Τραμπ βολτάρει στο χιλιάδων τετραγωνικών κτίριο φορώντας τα κόκκινα δερμάτινα γάντια της, για χάρη του άψογου styling- για ακόμη μία φορά. 

Η Πρώτη κυρίααποκάλυψε ότι το φετινό βασικό θέμα είναι εμπνευσμένο από την πατρίδα και τον πατριωτισμό , περιέχει μηνύματα από την καμπάνια της ‘Be Best’ και βέβαια υπάρχει δέντρο που αναφέρεται στην αγάπη του γιου της για ποδόσφαιρο. Το θέμα των φετινών Χριστουγέννων είναι «Οι Θησαυροί της Αμερικής», όπως ανακοίνωσε η ίδια, επιυθυμώντας με αυτή την επιλογή να αποτίσουν φόρο τιμής στη «μοναδική κληρονομιά της Αμερικής».

«Αυτή είναι μια χαρούμενη εποχή του χρόνου, όταν διακοσμούμε τον Λευκό Οίκο για την περίοδο των Χριστουγέννων», δήλωσε η Μελάνια και συνέχισε: «Το θέμα που επιλέξαμε τιμά την καρδιά και το πνεύμα του αμερικανικού λαού. Ευχαριστώ τους πολλούς εθελοντές και το προσωπικό που εργάστηκαν σκληρά για να διακοσμήσουν τις αίθουσες του Λευκού Οίκου με μεγάλη χαρά. Εκ μέρους της οικογένειάς μου, ευχόμαστε σε όλους πολύ χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος ».

Δείτε το video  εδω

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις