AKATAΛΛΗΛΟ -Μια κρυφή ματιά στο διαβόητο sex club με την τσουχτερή συνδρομή

728

Στην άλλη άκρη του κόσμου, απευθείας από το Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ στην παγωμένη Μόσχα της Ρωσίας, ετοιμάζεται να προσγειωθεί το περιβόητο sex club, Snctm.

Ο ιδρυτής του – που δημιούργησε το πριβέ αυτό κλαμπ μόνο για την ελίτ με ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος το… γαργαλιστικό ποσό των 65.000 δολαρίων – δημοσίευσε ένα promo βίντεο online.

Στα πλάνα, όπου απλά ο ενδιαφερόμενος μοιάζει να ρίχνει μια κλεφτή ματιά από την κλειδαρότρυπα, καλλίγραμμα σώματα ντυμένα στα δερμάτινα, βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο κάτω από απαλό κόκκινο φωτισμό.

«Πετάμε για τη Μόσχα στις 29 Μαρτίου για ένα ακόμη εξωπραγματικό event. Δεν αποκαλύπτω περισσότερα…», έγραψε ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, ο Damon Lawner αφήνοντας τη φαντασία και τη φαντασίωση να καλπάζει.

«Αν είστε άντρας single, ή ζευγάρι που επιθυμεί να ζήσει το ερωτικό πάρτι των πιο τρελών φαντασιώσεων, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορεί να πραγματοποιήσει το Snctm της Μόσχας». Η ιδέα του Snctm «κεραυνοβόλησε» τον Lawner μετά την ταινία του Κιούμπρικ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» («Eyes Wide Shut»), πριν έξι χρόνια.

Τα πάρτι είναι αποκλειστικά για 100 τουλάχιστον άτομα με τις γυναίκες πάντοτε να ξεπερνούν τους άνδρες, σε ποσοστό τρεις προς ένα. Οι άντρες πρέπει να φορούν μαύρο κοστούμι και οι γυναίκες φορέματα ή εσώρουχα. Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές και τα τηλέφωνα απαγορεύονται.

Ακολουθείται επίσης μια σχολαστική διαδικασία ελέγχου που «τρέχει» η ομάδα του Lawner η οποία «κοσκινίζει» χιλιάδες αιτήσεις για μέλη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις