Η σημερινή Βουδιστική πρωτοχρονιά /Λόζαρ με το έτος του Γήινου Χοίρου

Σήμερα είναι η βουδιστική πρωτοχρονιά του έτους 2019 (2146)  που ακολουθεί το σεληνιακό ημερολόγιο και είναι στο έτος του Γήινου Χοίρου. Το έτος του Γήινου Χοίρου αποτελεί την τελευταία χρονιά του δωδεκαετούς κύκλου και συνήθως δεν είναι ιδανικό για νέα  επαγγελματικά βήματα γιατί ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν με επιτυχία. Αντιθέτως είναι ευνοϊκή χρονιά για όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν οικογένεια, σχέση ή να παντρευτούν. Ευνοεί τις μακρόχρονες σχέσεις να καταλήξουν στο ποθούμενο. Το έτος του Χοίρου φέρνει ειρήνη, ικανοποίηση, καλή τύχη και ευημερία.

Ο Χοίρος είναι το τελευταίο ζώδιο του κινέζικου Ωροσκοπίου και θα επηρεάσει   τις τάσεις των επόμενων 12 ετών. Ένας κύκλος τελειώνει και ένας νέος πρόκειται να αρχίσει. Λέγεται ότι ο νέος κύκλος που θα ξεκινήσει το 2020, θα είναι ο πιο σημαντικός για την ανθρώπινη φυλή στο σύνολό της. Βουδιστές αποκρυφιστές, διαισθητικοί και αστρολόγοι συμφωνούν ότι ο νέος δωδεκαετής κύκλος θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα. Αναμένονται ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα που όμως θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε επόμενο στάδιο εξέλιξης.

Το έτος  του Χοίρου χαρίζει ανάπαυλα από διαμάχες και δίνει υπομονή, σχετική ανοχή, επιείκεια, αισθησιασμό, ερωτισμό, ηδονισμό, λαγνεία αλλά και αφέλεια. Καλό είναι να προσεχτεί η καρδιά  με  προσεγμένη δίαιτα αλλά και η ψυχική υγεία με την ενασχόληση με κάποια ευχάριστη δραστηριότητα. Λέγεται ότι τη χρονιά του χοίρου καλόν είναι να υπάρχουν πινελιές του κόκκινου του γκρι και άσπρου είτε στα ρούχα είτε στην διακόσμηση του σπιτιού γιατί έτσι προσελκύεται θετική ενέργεια.

 Έτη στο ζώδιο του χοίρου :  1911,1923,1935,1947,1959,1971,1983,1995,2007

Πηγή :   Βουδιστική Ατραπός

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις