More
    Αρχική ΚΟΣΜΟΣ

    Πάμπλουτη υποχόνδρια κληρονόμος ταξίδεψε σε 7 χώρες «για να αποφύγει τον κορονοϊό»

    Ο 30χρονος φωτογράφος-μπλόγκερ Γκεόργκι Μαλέτς δεν συμμετείχε σε μια διαδήλωση κατά του Κρεμλίνου τον περασμένο μήνα.

    106
    Φωτογραφία αρχείου pixabay

    Η υποχόνδρια δισεκατομμυριούχος Πέτρα Έκλεστοουν τάχθηκε υπέρ της επιλογής της να ταξιδεύσει σε επτά χώρες που βρίσκονται σε λοκντάουν, προκειμένου να «ξεφύγει από τον κορονοϊό», υποστηρίζοντας ότι το ίδιο θα έκαναν και «άλλοι εάν είχαν τη δυνατότητα».

    Η 32χρονη κληρονόμος ταξίδεψε με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Μπάλμερ και τα τέσσερα παιδιά τους από το Λονδίνο στην Κροατία, στο Λος Άντζελες, την Ελβετία, το Μονακό και τη Γαλλία, στη συνέχεια πίσω στο Λος Άντζελες και το Μονακό, αργότερα στις Μαλδίβες, προτού επιστρέψουν στο Μονακό.

    Μιλώντας στους Times, η Έκλεστοουν υποστήριξε ότι δεν παρέβη τους κανόνες: «Είμαστε σήμερα στο Μονακό. Προς το παρόν. Δεν ξέρω πού θα είμαστε την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε πετάξει σε όλο τον κόσμο για να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε. Αυτό που νομίζω ότι συνειδητοποιήσαμε τώρα είναι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον κορονοϊό.»

    Το ζευγάρι επέστρεψε στο Λονδίνο από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και παρέμεναν εκεί για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, ​επειδή η αδελφή της, η 36χρονη Ταμάρα, και ο 90χρονος πατέρας της Μπέρνι ήταν και οι δύο στην Ελβετία με τις οικογένειές τους, αποφάσισαν να πάνε εκεί, ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, αντί να παραμένουν κλεισμένα στο σπίτι.

    Καθώς ο ιός εξαπλωνόταν, η οικογένεια ταξίδεψε στο Μονακό μετά από δύο μήνες επειδή «τα πήγαινε πολύ καλά στη διαχείριση του ιού», σημείωσε ο Σαμ.

    Παρά τα ανοιχτά σχολεία στο Μονακό, το ζευγάρι παρέχει κατ’οίκον εκπαίδευση στα παιδιά του, αλλά πρόσφατα η νταντά τους προσβλήθηκε από κορονοϊό και έτσι κάνουν τα πάντα οι ίδιοι.

    Η Πέτρα θεωρεί τον εαυτό της υποχόνδρια λόγω της εμπειρίας που είχε σε ηλικία 14 ετών, όταν είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. «Μισώ τα μικρόβια και με αγχώνει οτιδήποτε δεν ελέγχω 100%. Έτσι, όλη αυτή η ιστορία με τον ιό με φοβίζει και δεν κάνει καλό στο άγχος μου.»

    Η περιουσία του Μπέρνι Έκλεστοουν ανέρχεται σε 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Πέτρα πούλησε το σπίτι της στο Λος Άντζελες για περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ το 2019. Ενώ η ίδια και ο Σαμ, που είναι μαζί από το 2017, γνωρίζουν ότι μπορούν να απολαύσουν έναν προνομιούχο τρόπο ζωής, δεν απολογούνται για τις δυνατότητες που τους έχει δώσει ο πλούτος, ειδικά την περίοδο του λοκντάουν.

    «Πολλοί άνθρωποι τυφλώνονται από τον πλούτο. Είμαστε γονείς με τέσσερα παιδιά. Νομίζω ότι ο κόσμος νομίζει ότι καθόμαστε και τρώμε αστακό και κολυμπάμε στη σαμπάνια. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια και γι’αυτό ξεκινήσαμε ένα podcast («Say Cheese»), για να δείξουμε ότι είμαστε πολύ φυσιολογικοί άνθρωποι», λέει ο Σαμ.

    Πηγή: Daily Mail

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις