Λάρι Κινγκ: Εκτός διαθήκης η τελευταία του σύζυγος – Στα δικαστήρια για να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη είναι η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ, καθώς έμεινε εκτός διαθήκης.

103

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη είναι η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ, καθώς έμεινε εκτός διαθήκης. Πάει το θέμα στα δικαστήρια για να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του.

Εκτός διαθήκης άφησε ο Λάρι Κινγκ την έβδομη σύζυγό του, Σον Κινγκ, από την οποία είχε ζητήσει διαζύγιο τον Αύγουστο του 2019. Ωστόσο, η ίδια δεν εμφανίζεται έτοιμη να πέσει αμαχητί.

Μετά μεγάλης έκπληξης ενημερώθηκε πως ο κορυφαίος παρουσιαστής, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου έναν μήνα, δεν την είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη του αλλά και θα πάει το θέμα στα δικαστήρια σε μία προσπάθεια να πάρει μέρος της περιουσίας του.

Ο Κινγκ είχε κάνει μία χειρόγραφη προσθήκη στη διαθήκη, με την οποία την απέκλειε, ωστόσο η ίδια τονίζει πως δεν αποτελεί νόμιμο έγγραφο και έχει καταφύγει στα δικαστήρια.

«Δεν είναι νόμιμη διαθήκη. Τελεία. Και οι συνήγοροί μου θα απαντήσουν, πιθανώς μέσα στην ημέρα» είπε η ίδια.

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο Λάρι Κινγκ είχε συμπληρώσει τη διαθήκη του τον Οκτώβριο του 2019 με μία χειρόγραφη δήλωση και άφηνε περιουσία 2 εκατομμυρίων του στα πέντε παιδιά του.

Όπως ισχυρίζεται η Σον Κινγκ μετά την αίτηση του διαζυγίου είχε έρθει κοντά με τον σύζυγό της και είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι, ενώ μιλούσαν κάθε μέρα. Σύμφωνα με την ίδια, ο χρόνος που έγινε η προσθήκη στη διαθήκη δεν βγάζει κανένα νόημα.

Η ίδια πιστεύει πως κάποιος άλλος τον επηρέασε να κάνει την προσθήκη, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποιος.

Παρότι θα πάρει ένα πολύ μικτό μερίδιο της περιουσίας, σε περίπτωση που κερδίσει βέβαια, η ίδια σημειώνει πως είναι θέμα αρχής και δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις