Τουρκία: Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης

Πάνω από δέκα τραυματίες - Η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα αιχμής στην κεντρική οδό Ιστικλάλ, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης, με τα τουρκικά ΜΜΕ να μιλούν για βομβιστή αυτοκτονίας

66

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μπροστά σε κατάστημα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ειδικότερα στην πλατεία Ταξίμ.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, η έκρηξη στην οδό Ιστικλάλ προκάλεσε πανικό, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 11 τραυματίες. Σύμφωνα με το Reuters, υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του DHA Χασάν Γιλντιρίμ ανέφερε στη ζωντανή μετάδοση του CNN Türk ότι υπήρχαν 11 τραυματίες. Από την πλευρά της, η επικεφαλής των ειδήσεων του CNN Türk, Φούλια Οζτούρκ, δήλωσε ότι ο ήχος της έκρηξης ακούστηκε και στις γειτονικές συνοικίες, επισημαίνοντας ότι ομάδες της αστυνομίας προσπαθούν να κλείσουν τους δρόμους που οδηγούν στο σημείο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης:

Η έκρηξη, πιθανότατα, προκλήθηκε από βομβιστή αυτοκτονίας. Η κρατική τηλεόραση TRT και άλλα ΜΜΕ προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ.

Δείτε βίντεο:

√ H συνέχεια εδω https://www.protothema.gr/world/article/1306803/ekrixi-se-kedriko-dromo-tis-konstadinoupolis-uparhoun-traumaties/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις