Γυναίκα 101 ετών που λατρεύει τη δουλειά της μοιράζεται τις συμβουλές της για μακροζωία

108

Λέει ότι σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει για όσο μπορεί

Η Jayne Burns, που μόλις έκλεισε τα 101, δουλεύει ακόμη με μερική απασχόληση σε ένα κατάστημα χειροτεχνίας στο Οχάιο των ΗΠΑ, και δεν βλέπει τον εαυτό της να συνταξιοδοτείται σύντομα. Όχι μόνο της αρέσει να δουλεύει, αλλά λέει ότι ένα από τα μυστικά της για μακροζωία, λέει το mymodernmet.

Η Burns τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του διαδικτύου στο TikTok. Εκεί, η κολλητή της Maggie HusVar μίλησε στους followers της για την τότε 98χρονη φίλη της. Στη συνέχεια της ζήτησε να μοιραστεί μια συμβουλή με τους νέους. Η Burns είπε: «Να κινείσαι συνεχώς».

 

Ξεκίνησε να δουλεύει στη συγκεκριμένη θέση το 1997 μετά τον θάνατο του συζύγου της και λέει ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει και θέλει να συνεχίσει για όσο μπορεί. Για τον εορτασμό των γενεθλίων της, μοιράστηκε μερικές συμβουλές για μακροζωία. «Ήμουν πάντα ενεργή σε όλη μου τη ζωή. Οπότε νομίζω ότι αυτό βοήθησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο». Παρά την ηλικία της, εξακολουθεί να ακολουθεί μια ρουτίνα ομορφιάς. «Χρησιμοποιώ ενυδατική κρέμα και μακιγιάζ. Σκέφτηκα ότι το έκανα όλη μου τη ζωή, οπότε δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα», είπε.

 

 

 

Το κορυφαίο μυστικό της για μια μακρά ζωή είναι να κάνει φίλους: «Είναι σημαντικό να βρίσκεις ανθρώπους φιλικούς και ευγενικούς», λέει. «Μου αρέσει να μιλάω με όλους όσους συνεργάζομαι και να συναντώ πελάτες που είναι πολύ καλοί, ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς εκπλήσσονται που με βλέπουν».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις