Chanel: Ανοίγει «εστιατόριο αρωμάτων» στο Μπρούκλιν

71

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, στη λεωφόρο Wythe 225, καταφθάνει το The Lucky Chance Diner, μια ωδή στο άρωμα Chance της Chanel, που εγκαινιάστηκε ειδικά για να γιορτάσει το νέο άρωμα Chance Eau Fraîche. Το pop-up κατάστημα θα έχει την αισθητική ενός παλιομοδίτικου εστιατορίου –στη φιλοσοφία των παλιών καλών αμερικανικών diners- με τραπεζοκαθίσματα και θέσεις για γρήγορες «δοκιμές» αρωμάτων στον πάγκο, αλλά με ένα πρόσθετο twist της Chanel.

Ο χώρος που θα προορίζεται για Instagram posts θα είναι μια γωνιά που δεν θα συγκρίνεται με τίποτα στον χώρο των αρωμάτων μέχρι σήμερα: ροζ και πράσινοι εσωτερικοί χώροι, ένα ρολόι – τσιχλόφουσκα και θήκες χαρτοπετσέτας που θα φέρουν ανάγλυφο το λογότυπο της Chanel.

Το pop up κατάστημα που θα ανοίξει εκεί που κάποτε δέσποζε το Wythe Dinner στο μοντέρνο Williamsburg του Μπρούκλιν στόχο δεν έρχεται απλώς με μια διαφορετική σκοπιά στο μάρκετινγκ του αρώματος Chance Eau Fraîche. Λογικά, είναι το πιο ακριβό event για το λανσάρισμα ενός αρώματος του οίκου: η εμπειρία που θα μετονομαστεί σε Chanel Lucky Chance Diner, θα περιλαμβάνει παιχνίδια και φωτογραφίσεις με ένα μπουκάλι Chance σε φυσικό μέγεθος.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η διαδραστική εμπειρία στόχο έχει να οδηγήσει τους επισκέπτες σε μια «εξατομικευμένη ανακάλυψη αρώματος» για να βρουν την ιδανική μυρωδιά για τον εαυτό τους, την οποία θα μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν από ένα παράθυρο παραλαβής. Δεν είναι όμως μόνο αυτό: στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα μπορούν να κατευθύνονται στην πίσω αίθουσα του εστιατορίου για διαδραστικές δραστηριότητες – από selfies με μπουκάλια αρωμάτων σε φυσικό μέγεθος μέχρι αυτόματους πωλητές με εξατομικευμένα προϊόντα.

 

Αν πάλι το φαγητό είναι το ζητούμενο (αν και ήταν γνωστές οι εμμονές του «πατέρα» του οίκου Chanel με το φαγητό, καθώς ο Λάγκερφελντ δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα και επέβαλε τις ανθυγιεινές απόψεις του στα μοντέλα του οίκου), στο εστιατόριο θα προσφέρεται τόσο φαγητό όσο και ποτό, ενώ θα υπάρχει δωρεάν παγωτό για όλους.

Το Wythe Diner που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Wythe και της N. 3rd από το 1952 θεωρείται από τα ιστορικά diners της περιοχής, ενώ πιο πρόσφατα φιλοξενούσε το Cafe De La Esquina –από τα αγαπημένα καφέ της Νέας Υόρκης-, τουλάχιστον μέχρι το 2018. Φημολογείται ότι το diner επρόκειτο να γκρεμιστεί για να ανεγερθούν στη θέση του πολυτελή διαμερίσματα για συγκεκριμένα βαλάντια, οπότε το event που διοργανώνει τώρα εκεί ο οίκος Chanel αναμένεται να είναι το τελευταίο highlight στη διαδρομή του ιστορικού κτηρίου.

Όσο για το ποιοι θα μπορούν να βρεθούν στο συγκεκριμένο event; Η Chanel προσφέρει περιορισμένες κρατήσεις, ώστε το κοινό να μπορεί να επισκεφθεί το diner από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Γιατί, όμως, τέτοια εκζήτηση για το συγκεκριμένο άρωμα; Τα αρώματα αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του πολυτελούς brand και ειδικά από τότε που το «No 5» εμφανίστηκε το 1921. Το πρώτο Chance Eau de Toilette παρουσιάστηκε το 2003, με την υπογραφή του Jacques Polge, ενώ ακολούθησαν πολλές διαφορετικές ποικιλίες.

Το Lucky Chance Diner είναι μια ευκαιρία για να δώσει νέα πνοή τόσο στη συλλογή των αρωμάτων Chance, όσο και σε όλα τα ιστορικά αρώματα του οίκου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις