Όταν ο καρκίνος επέστρεψε, 33 χορηγοί της πρόσφεραν τον γάμο των ονείρων της

192

Μια 23χρονη που δίνει εδώ και χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο, ήθελε ο γάμος της να μοιάζει με παραμύθι – και τότε κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό της πραγματικότητα

Ως «χριστουγεννιάτικο θαύμα» βίωσε τον γάμο της μια νύφη στη Βρετανία που υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η 23χρονη Κέιτλιν Τσεσάιρ και ο 29χρονος Μπίλι Γκριν από το Τέλφορντ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη εβδομάδα σε μία τελετή εμπνεσμένη από το θαύμα των Χριστουγέννων. Για την επίτευξή του, βοήθησαν 33 χορηγοί που με χαρά δέχθηκαν να πάρουν μέρος σε αυτή την έκπληξη, καθώς η Κέιτλιν είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin τετάρτου σταδίου, ο καρκίνος είχε βρθεί σε ύφεση 2 φορές, αλλά φέτος ανακάλυψε ότι πρέπει να δώσει άλλη μια μάχη.

 

 

 

«Όλοι τους έκαναν καταπληκτική δουλειά για να κάνουν το γάμο μου ένα θαύμα και δεν δεν έχουμε λόγια για να τους ευχαριστήσουμε όσο θα έπρεπε», δήλωσε η 23χρονη.

Η Σίντι Έντουαρτς από τον χώρο διεξαγωγής, το Stanford Farm, δήλωσε ότι ήταν σαν τη δική τους εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής Don’t Tell The Bride.«Έκλαψα όταν τους δείξαμε τι ετοιμάσαμε για εκείνους», είπε. «Η ΚέιτλΙν και ο Μπίλι δεν είχαν ιδέα τι κάναμε».

Η Έντουαρτς δήλωσε ότι οι στάβλοι ήταν διακοσμημένοι σαν μια «πραγματική χώρα των θαυμάτων» με ζωντανή μουσική και κουαρτέτο εγχόρδων, καθώς και μια μηχανή χιονιού.«Είχαμε όλοι ζεστό κρασί και πίτες με κιμά και ήταν υπέροχο για τους χορηγούς να δουν τι είχαμε δημιουργήσει» συμπλήρωσε.

«Είχαμε κάνει όλα αυτά τα πράγματα, αλλά γνωρίζαμε ότι αυτό που ήθελαν περισσότερο οι δυο τους ήταν να παντρευτούν, και αυτό ήταν τόσο, τόσο συγκινητικό», εξήγησε.

Το Stanford Farm είναι πρωτίστως ένας χώρος για φεστιβάλ και καλοκαιρινούς γάμους, αλλά η Έντουαρτς δήλωσε ότι ελπίζει να κάνει περισσότερους χειμερινούς γάμους στο μέλλον, μετά την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!