Η στιγμή που αθλήτρια του γκολφ χτυπά δυνατά περιστέρι με το μπαλάκι της

44

Παραμένει άγνωστο αν το περιστέρι πέθανε μετά οτ χτύπημα από την γκόλφερ.
Η Γερμανίδα γκόλφερ Isi Gabsa χτύπησε κατά λάθος ένα περιστέρι κατά τη διάρκεια του US Open γυναικών.

Η γκόλφερ σε μία περίπτωση που μπορεί να συμβεί μία στο1 εκατ. έκανε τη βολή της και «πέτυχε» ένα περιστέρι, το οποίο και σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο χτύπησε πολύ σοβαρά.

Η 28χρονη γκόλφερ συμμετείχε στον US Women’s Open στην Πενσιλβάνια όταν κατά την βολή της για τη 12η τρύπα πέτυχε με το μπαλάκι ένα περιστέρι που βρισκόταν στο κορτ. Το μπαλάκι έπεσε στο έδαφος μαζί με το περιστέρι, που όπως φαινόταν από το βίντεο αρχικά δεν κουνιόταν.

«Στη λίστα με τα περίεργα που έχουν συμβεί, αυτό είναι κάπως στενάχωρο» είπε ο σχολιαστής του αγώνα Brandel Chamblee. «Βάρβαρο» συνέχισε η συνσχολιάστρια Kira K. Dixon «Αυτό είναι κάτι που δεν θες να δεις σε έναν αγώνα γκολφ».

Τότε ένας άνδρας από τη διοργάνωση κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πήρε το περιστέρι με γυμνά χέρια από το κορτ και το μετέφερε αλλού.

Στη συνέχεια η Gabsa ολοκλήρωσε την προσπάθειά της ενώ όσο παρακολουθούσαν το αγώνα έμειναν έκπληκτοι με το συμβάν. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν το περιστέρι που δέχθηκε το χτύπημα τραυματίστηκε σοβαρά ή πέθανε.

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!