Νέα Ζηλανδία: Γυναίκα καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκιση, τάιζε τον σκύλο της μέχρι θανάτου

22

Ήταν τόσο παχουλός που τα μικρά του πόδια πάλευαν να στηρίξουν το τεράστιο σώμα του

Μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκιση γιατί τάιζε υπερβολικά τον σκύλο της, που ακούει στο όνομα Nuggi σε σημείο που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει 10 μέτρα χωρίς να χρειαστεί διάλειμμα.
Όταν ο Nuggi ζούσε με τη γυναίκα που καταδικάστηκε στο Όκλαντ, ζύγιζε 53,7 κιλά και τα μικρά του πόδια πάλευαν να στηρίξουν το τεράστιο σώμα του, αναφέρει το Oddity Central.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι Nuggi ο έπρεπε να σταματήσει τρεις φορές για να πάρει ανάσα. Μάλιστα ήταν τόσο κουρασμένους που αρκούσαν δέκα μέτρα για να χρειαστεί να ξεκουραστεί.
Ήταν τόσο παχουλός που οι γιατροί μετά βίας άκουγαν την καρδιά του. Ο Nuggi υπέφερε επίσης από επιπεφυκίτιδα και είχε τραύματα στα πόδια τους και την κοιλιά του, πιθανότατα λόγω του χρόνου που πέρασε ξαπλωμένος επειδή δεν μπορούσε να κινηθεί. Ο ιδιοκτήτης του τον τάιζε οκτώ με δέκα κομμάτια κοτόπουλου την ημέρα, συν άφθονα μπισκότα, αγνοώντας το γεγονός ότι έκανε κακό στο ζώο.

«Ο ιδιοκτήτης του συνέχισε να τον ταΐζει υπερβολικά μέχρι που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Todd Westwood, διευθύνων σύμβουλος της SPCA, στο NZ Herald . «Ήταν τόσο παχουλός που με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει και σαφώς υπέφερε λόγω του σημαντικού βάρους που κουβαλούσε».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!