Εκατομμυριούχος έβαλε φωτιά στο σπίτι του γιατί δεν ήθελε να ζει εκεί η πρώην σύζυγός του

40

Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία στο Sandwich υπέστη σημαντικές ζημιές.

Ο Βρετανός εκατομμυριούχος και επαγγελματίας παίκτης γκολφ Francis McGuirk απέφυγε οριακά τη φυλάκιση επειδή φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι της οικογένειάς του μόνο και μόνο για να μην το έχει η σύζυγός του μετά τον χωρισμό τους.
Σε μια δίκη που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και είδε τον Francis McGuirk να αποφεύγει μόλις και μετά βίας τη φυλάκιση, ο 50χρονος επαγγελματίας παίκτης του γκολφ κατηγορήθηκε ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Sandwich του Kent πέρυσι, μόνο και μόνο για να παρεμποδίσει τη πρώην σύζυγό του να ζήσει εκεί, αναφέρει το Oddity Central.

Στις 25 Ιουνίου του περασμένου έτους ο McGuirk – πατέρας τριών παιδιών – μπήκε στο σπίτι που είχε με την πρώην σύζυγό του Sarah και κλειδώθηκε μέσα. Στη συνέχεια της έστειλε μήνυμα για να την ενημερώσει ότι επρόκειτο να του βάλει φωτιά.
«Η Sarah ήταν σε δείπνο τη νύχτα του συμβάντος. Γνωρίζοντας ότι το σπίτι θα ήταν άδειο, ο κατηγορούμενος μπήκε μέσα στο σπίτι», δήλωσε στο δικαστήριο η εισαγγελέας Caroline Knight.

 

«Κλείδωσε τις πόρτες πριν σπάσει τα κλειδιά στις κλειδαριές από μέσα. Αρχικά προσπάθησε να ανάψει φωτιά χρησιμοποιώντας μαγειρικό λάδι. Αυτό δεν πήρε φωτιά. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε μερικά μαξιλάρια στο σαλόνι χρησιμοποιώντας οινόπνευμα».

Ο εκατομμυριούχος παίκτης του γκολφ φέρεται να έστειλε μηνύματα στη σύζυγό του μέσα από το σπίτι, λέγοντάς της ότι επρόκειτο να «κάψει το σπίτι» και διαβεβαιώνοντας ότι «πιθανότατα θα πετάξει την Dolly (τον σκύλο της οικογένειας) από το παράθυρο σε ένα λεπτό, οπότε όλα είναι καλά».
Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία στο Sandwich υπέστη σημαντικές ζημιές, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν τις φλόγες πριν «καταπιούν» ολόκληρο το μέρος και κατάφεραν επίσης να σώσουν την Dolly, τον σκύλο της οικογένειας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!