Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο: Τραυματίστηκαν μητέρα και κόρη – Συνελήφθη 32χρονος

21

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έκανε κεφαλοκλείδωμα και μετά το μαχαίρωσε

Ένας 32χρονος συνελήφθη με τη βοήθεια ενός φύλακα ασφαλείας για την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία ένα 11χρονο κορίτσι και η 34χρονη μητέρα του τραυματίστηκαν, ενώπιον εργαζομένων και τουριστών.

Για την ώρα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου εκτιμά πως η επίθεση με μαχαίρι δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, με το 11χρονο κορίτσι να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το κορίτσι μαχαιρώθηκε καθώς το άρπαξαν και το κράτησαν με κεφαλοκλείδωμα.

Ένας φύλακας ασφαλείας στην πλατεία Λέισεστερ όπου σημειώθηκε η επίθεση, περιέγραψε πώς «πήδηξε» και πήρε ένα μαχαίρι από τον άνδρα, ο οποίος -όπως είπε- μαχαίρωσε το παιδί. Είπε ότι οι συνάδελφοί του του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. «Άκουσα μια κραυγή, είδα ένα άτομο περίπου 30 ετών και ήταν σαν να μαχαίρωνε ένα παιδί. Πήδηξα πάνω του, κράτησα το χέρι στο οποίο κρατούσε ένα μαχαίρι, και απλά τον έβαλα κάτω στο πάτωμα, τον κράτησα και του πήρα το μαχαίρι» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο ύποπτος εστίασε την επίθεσή του στο κορίτσι, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και το μαχαίρωσε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!