Αλέν Ντελόν: Κηδεύτηκε στο εξοχικό του ο θρυλικός ηθοποιός

67

Στον κήπο της εξοχικής του κατοικίας, κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα ο Αλέν Ντελόν, σε κλίμα «απόλυτης ιδιωτικότητας», σύμφωνα με την επιθυμία των τριών παιδιών του.

Μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα 40 ατόμων είχε προσκληθεί στην τελετή που ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το BFMTV και είχαν λάβει εντολή να μην τραβήξουν φωτογραφίες εντός του χώρου και να σφραγίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε πλαστικές σακούλες. Επιπλέον, η τοπική νομαρχία είχε απαγορεύσει την πτήση αεροσκαφών και drones πάνω από τον χώρο της ταφή.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της ταφής, κρατώντας φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού και αφήνοντας λουλούδια.

Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών, είχε ζητήσει ρητά να μην υπάρξει εθνικός φόρος τιμής, επιμένοντας ότι ήθελε να ταφεί «όπως οποιοσδήποτε άλλος».

Μετά από σχετική ειδική άδεια από τον τοπικό νομάρχη, ο Ντελόν ετάφη στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο La Brûlerie, το κτήμα στην κοινότητα Ντουσί του Λουαρέ, 85 μίλια νοτιοανατολικά του Παρισιού, το οποίο αγόρασε τη δεκαετία του 1970, ενώ εκεί έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά. Το παρεκκλήσι βρίσκεται στο κτήμα των σχεδόν 300 στρεμμάτων, μεγάλο μέρος του οποίου είναι δασική έκταση, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κατοικίδια σκυλιά του.

Στα ακόλουθα βίντεο διακρίνονται οι δύο γιοι του, Άντονι και Αλέν-Φαμπιέν να συνομιλούμν με κόσμο έξω από το κτήμα:

Ο Ντελόν είχε ζητήσει να ταφεί μαζί του και ο σύντροφός του «στο τέλος της ζωής του», ένα βελγικό μαλινουά που ονομαζόταν Λούμπο. Μετά από διαμαρτυρίες των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, τα τρία παιδιά του ηθοποιού, ο Άντονι, 59 ετών, η Ανούκα, 33 ετών, και ο Αλέν-Φαμπιέν, 30 ετών, συμφώνησαν να κρατήσουν ζωντανό τον σκύλο εντός της οικογένειας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!