Ντροπή: Στην Κίνα κλείδωσαν παιδάκι μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου επειδή έκλαιγε – “Θα βγεις μόνο όταν σταματήσεις”

44

“‘Ηθελα απλώς να ηρεμήσω το παιδί και να ηρεμήσουν και οι υπόλοιποι”, έγραψε στο Douyin η γυναίκα, στο αντίστοιχο TikTok στην Κίνα.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε αεροπορική πτήση στην Κίνα, με δύο γυναίκες να κλειδώνουν στην τουαλέτα ένα παιδάκι γιατί… έκλαιγε.

Το βίντεο παρουσίασε η DailyMail και απεικονίζεται η μία από τις δύο γυναίκες να μεταφέρει το κοριτσάκι στην τουαλέτα. Είπε ότι το έκανε για να βοηθήσει άλλους επιβάτες, καθώς τους ενοχλούσε με το κλάμα της, αλλά γρήγορα προκάλεσε αντιδράσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου σε πτήση της Juneyao Airlines από τη νοτιοδυτική πόλη Γκιγιάνγκ προς τη Σαγκάη, γράφει το BBC. Το παιδί, που ταξίδευε με τη γιαγιά του, είχε αρχίσει να κλαίει κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της δύο ημέρες μετά το περιστατικό ότι η γιαγιά του κοριτσιού είχε συμφωνήσει να αφήσει δύο γυναίκες να πάνε το κορίτσι στην τουαλέτα για να τη… νουθετήσουν.

Ένα βίντεο που ανήρτησε η μία από τις δύο γυναίκες στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να δείχνει την άλλη γυναίκα να λέει στο κορίτσι ότι θα βγει από την τουαλέτα μόνο αν σταματήσει να κλαίει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ επρόκειτο για ένα παιδί ενός έτους, αν και η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει αυτή τη λεπτομέρεια. Λίγο μετά την ανάρτηση του βίντεο, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, με πολλούς να επικρίνουν την γυναίκα που συμμετείχε και βιντεοσκόπησε το συμβάν για έλλειψη ενσυναίσθησης και “εκφοβισμό”.

Η γυναίκα που έκανε όλα το παραπάνω υποστηρίζει πως “προτιμώ να αναλαμβάνει δράση παρά να είναι θεατής. Ήθελα απλώς να ηρεμήσω το παιδί και να ηρεμήσουν και οι υπόλοιποι”, έγραψε στο Douyin, το αντίστοιχο του TikTok στην Κίνα.

Είπε επίσης ότι ορισμένοι επιβάτες είχαν “μετακινηθεί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να αποφύγουν τη φασαρία”, ενώ άλλοι έβαζαν χαρτομάντιλα στα αυτιά τους.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!