Οριστική διαγραφή: Εκτός γραμμής διαδοχής ο πρίγκιπας Χάρι και τα παιδιά του – Η σκληρή τιμωρία από τον βασιλιά Κάρολο

69

Σε κίνδυνο η θέση του πρίγκιπα Χάρι στη γραμμή διαδοχής: Η σύσκεψη κορυφής της οικογένειας στη Σκωτία για να αποφασίσουν την οριστική διαγραφή του.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με τη θέση του πρίγκιπα Χάρι και των παιδιών του στο παλάτι να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συγκάλεσαν τη “σύσκεψη κορυφής Balmoral” για να συζητήσουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

Η Express.co.uk αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ένα από τα κύρια σημεία συζήτησης στην κρίσιμη αυτή συνάντηση θα είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η μελλοντική τους σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Τώρα, πηγές αποκαλύπτουν ότι η εστίαση τoυ παλατιού μέχρι το 2030, θα είναι στην επόμενη γενιά των royals και πώς θα διαμορφώσουν το μέλλον της μοναρχίας.

“Η στρατηγική τώρα είναι να αποφύγουμε το να εστιάσουμε σε όσα κάνουν οι Σάσεξ και να δώσουμε έμφαση στην επόμενη γενιά των βασιλικών μελών”, είπε η πηγή στο δημοσίευμα.

“Υπάρχει το αίσθημα ότι δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν αλλά να προχωράμε με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε που είναι τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Ο βασιλιάς Κάρολος γνωρίζει πολύ καλά ότι η νεότερη γενιά είναι το μέλλον της μοναρχίας και θέλει να διασφαλίσει ότι η κληρονομιά του θα παραμείνει ασφαλείς όταν εκείνος αποσυρθεί – και αυτό πρωτίστως αφορά τον πρίγκιπα της Ουαλίας και την οικογένειά του”.

Ποιοι συμμετέχουν στη σύσκεψη
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η πριγκίπισσα Κέιτ, η πριγκίπισσα Άννα, οι Τίνταλ, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ​​ακόμη και οι αδελφές Βεατρίκη και Ευγενία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κτήμα της Σκωτίας για συνομιλίες, παρόλο που δεν θεωρούνται όλοι τους “το μέλλον της μοναρχίας”.

Η πηγή προσθέτει ακόμα ότι παρά το γεγονός ότι η εστίαση είναι σε μεγάλο βαθμό στην απευθείας γραμμή διαδοχής, θα δημιουργηθούν επίσης ανεπίσημοι ρόλοι για μέλη όπως η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Πριγκίπισσα Ευγενία, η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ, ο Τζέιμς Γουέσεξ και ακόμη και τα παιδιά των Μάικ και Ζάρα Τίνταλς μαζί με τις δύο κόρες του Πίτερ Φίλιπς.

“Το μέλλον της βασιλικής οικογένειας δεν εξαρτάται μόνο από την οικογένεια της Ουαλίας”, είπε η πηγή. “Αλλά και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν ορατό προφίλ σε αυτή τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

“Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός brand και η οικογένεια το αναγνωρίζει αυτό”.

Σε κίνδυνο η θέση του πρίγκιπα Χάρι στη σειρά διαδοχής
Η Express.co.uk αποκάλυψε ακόμα ότι η θέση του πρίγκιπα Χάρι ως πέμπτου στη σειρά διαδοχής του θρόνου θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο λόγω της μόνιμης διαμονής του εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της απουσίας του από τα βασιλικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, οι συζητήσεις στη σύνοδο κορυφής της βασιλικής οικογένειας στο Balmoral μπορεί όχι μόνο να αφορούν τους τίτλους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν από τη σειρά διαδοχής τον Χάρι και τα παιδιά του πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!