Γαλλία: 26 ετών ο νεότερος βιαστής της Ζιζέλ Πελικό – Την κακοποίησε την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

54

Ο νεότερος από τους 50 άντρες που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας Γαλλίδας Ζιζέλ Πελικό η οποία ναρκωνόταν από τον σύζυγό της, φαίνεται ότι προέβη σε σεξουαλική κακοποίηση την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του.

Ο Joan Kwai, 26 ετών, κατέθεσε σήμερα μαζί με άλλους έξι άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό – τον Andy Rodriguez, 37, τον Hugues Malago, 39, τον Husamettin Dogan, 43, τον Mathieu Dartus, 53 και τον Fabien Sotton, 39 ετών.

Ο Kwai, ο πρώτος από τους κατηγορούμενους που κατέθεσε σήμερα, γεννήθηκε στη Γουιάνα, αλλά μετακόμισε στην περιοχή Vacluse της Γαλλίας ως έφηβος.

Πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι του Πελικό τον Νοέμβριο του 2019, την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του.

Στη συνέχεια επέστρεψε ακόμη μία φορά και παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να πάει και τρίτη φορά, κάτι που ακύρωσε τελευταία στιγμή ο Πελικό.

Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις φωτογραφίες στο δικαστήριο , παραδέχτηκε ότι η Πελικό, ήταν αναίσθητη και ότι επρόκειτο για βιασμό.

Δεκατέσσερις από τους άνδρες που δικάζονται έχουν παραδεχτεί τη συμμετοχή τους στη φρικτή υπόθεση, ενώ οι υπόλοιποι αρνούνται τις κατηγορίες επιμένοντας ότι «εξαπατήθηκαν ως μέρος μιας συνωμοσίας» από το ζευγάρι.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά της Ζιζέλ Πελικό, σημειώθηκαν στο νοικιασμένο σπίτι του ζευγαριού στο γραφικό χωριό Μαζάν, 40 λεπτά μακριά στην ύπαιθρο της Προβηγκίας, κοντά στο εμβληματικό όρος Βεντού.

Ο Πελικό συνελήφθη τελικά τον Σεπτέμβριο του 2020 αφού το προσωπικό ασφαλείας τον εντόπισε να τραβά φωτογραφίες από τέσσερις γυναίκες σε ένα σούπερ μάρκετ στο Carpentras λίγα λεπτά από το Mazan.

Έρευνα στο σπίτι του αποκάλυψε χιλιάδες φωτογραφίες της συζύγου του σε ένα αρχείο υπολογιστή με την ένδειξη «Κακοποίηση» και οι εισαγγελείς λένε ότι νάρκωσε τη γυναίκα του μεταξύ 2011 και 2020, ώστε δεκάδες άνδρες να τη βιάσουν.

Οι ντετέκτιβ έχουν καταγράψει συνολικά 92 βιασμούς που διαπράχθηκαν εναντίον της Ζιζέλ από 82 άνδρες, εκ των οποίων οι 51 συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της έχουν ταυτοποιηθεί.

Λέγεται ότι ο Πέλικο νάρκωσε τη γυναίκα του βάζοντας Τεμέστα στο βραδινό της γεύμα.

Ο Πελικό κατηγορήθηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 23χρονης κτηματομεσίτρια στο Παρίσι το 1991.

Ο πρώην ηλεκτρολόγος -ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι περιτριγυρισμένος από δεσμοφύλακες για την ακρόαση- παραδέχτηκε επίσης έναν βιασμό το 1999.

Οι αξιωματούχοι αναμένουν ότι η υπόθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!