Έλον Μασκ: Viral το σχόλιο της μαμάς του για το «φλερτ» με τη Μελόνι -«Γυρίσαμε μαζί στο ξενοδοχείο»

17

Η μαμά του Έλον Μασκ παραδέχθηκε οτι κοίταξε επίσης με «θαυμασμό» τη Τζόρτζια Μελόνι, καθώς οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του γιου της με την πρωθυπουργό της Ιταλίας

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ απάντησε τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι ο γιος της μπορεί να έχει κρυφά ρομαντική σχέση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, λέγοντας ότι της ήταν δύσκολο να μην κοιτάξει κανείς την Ευρωπαία πολιτικό με «θαυμασμό».

«Καθόμουν δίπλα στον Έλον», σχολίασε η 76χρονι Μέι Μάσκ σε μια ανάρτηση του γιου της στην πλατφόρμα Χ, αρνούμενη τις φήμες περι ειδυλλίου, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο δείπνο Global Citizen Awards του Atlantic Council το βράδυ της Δευτέρας. «Κοίταξα επίσης τη Τζόρτζια με θαυμασμό», πρόσθεσε το μοντέλο.
Οι φήμες φούντωσαν όταν ο Μασκ και η Μελόνι φωτογραφήθηκαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον στα μάτια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Μασκ, ωστόσο, έσπευσε να διεκρινίσει οτι δεν συμβαίνει τίποτα. «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος στο X ως απάντηση σε μια ανάρτηση της viral φωτογραφίας του με τη «σιδηρά κυρία της Ιταλίας» «Δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Η μητέρα του Μασκ, μοντέλο και διαιτολόγος δημοσίευσε την εικόνα που πυροδότησε τις διαδικτυακές φήμες και επιβεβαίωσε ότι «επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με τον Έλον» μετά το τέλος της βραδιάς. «Αλήθεια», απάντησε ο γιος της στην ανάρτηση. Η Mέι Μασκ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της να κάθεται δίπλα στον δισεκατομμυριούχο γιο της και τη Μελόνι, γράφοντας ότι ήταν μια «υπέροχη βραδιά». Ο Mασκ βράβευσε τη Mελόνι στη σκηνή κατόπιν αιτήματός της, λέγοντας ότι «είναι ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά παρά εξωτερικά», σύμφωνα με το Politico.

 

 

Κατά την εισαγωγή του, επαίνεσε την 47χρονη πολιτικό, λέγοντας στο πλήθος ότι είναι «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική». «Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πάντα για τους πολιτικούς», είπε ο Μασκ.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας αγκάλιασε τον ιδιοκτήτη του Χ και πατέρα 12 παιδιών και τον επαίνεσε ως «πολύτιμη ιδιοφυΐα» προτού εκφωνήσει μια ομιλία 15 λεπτών υπερασπιζόμενη τον εθνικισμό και αμφισβητώντας την έννοια της «αναπόφευκτης παρακμής της Δύσης». Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην εκδήλωση και εθεάθησαν να έχει μια βαθιά συζήτηση.

Ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στο X δείχνει τη Μελόνι να χειρονομεί με έμφαση καθώς ο Μασκ γερνει το κεφάλι του προς το μέρος της. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης τους συνάντησης στην επίσημη κατοικία της Μελόνι στη Ρώμη τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με την Telegraph. Συζήτησαν το κοινό τους ενδιαφέρον για τη μείωση των ποσοστών γεννήσεων στη Δύση και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

Ο Μασκ μίλησε επίσης σε ένα πολιτικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το κόμμα της τον περασμένο Δεκέμβριο. Το δείπνο Global Citizen Awards συνέπεσε με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αυτής της εβδομάδας, όπου η Ιταλίδα πρωθυπουργός μίλησε μέσω βίντεο την Τετάρτη.

Η Μελόνι εξελέγη ως η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας το 2022. Χώρισε από τον επί 10 χρόνια φίλο της, Andrea Giambruno, τον Οκτώβριο του 2023, αφού ήρθε στο φως μία ανάρμοστη ηχογράφηση στην οποία ρωτούσε μια γυναίκα αν θα την ενδιέφερε μία ερωτική περίπτυξη. Ο διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έχει 12 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες και τον Ιανουάριο απέκτησε ένα ακόμη παιδί με το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!