Kate Middleton: Η νέα ανάρτησή της δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για το τέλος των χημειοθεραπειών της

39

Το προσωπικό μήνυμα που δημοσίευσε.

Έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από τότε που η πριγκίπισσα Catherine της Ουαλίας μοιράστηκε πως ολοκλήρωσε τις θεραπείες της για τον καρκίνο. Δεν έχασε, όμως, χρόνο και επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα. Νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, συμμετείχε σε μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Και τώρα, γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο μετά τη συμμετοχή της σε μια άλλη εκδήλωση στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το People, η Kate Middleton επισκέφθηκε το θέατρο Sadler’s Wells και παρακολούθησε την απογευματινή παράσταση «Ζιζέλ» από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας.
Η πριγκίπισσα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που έκανε story στο Instagram και έγραψε μια προσωπική δήλωση προς την ομάδα.

Για την ακρίβεια, μοιράστηκε μια φωτογραφία των καλλιτεχνών και έγραψε: «Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στο @ENBallet και το @Sadlers_Wells για την υπέροχα δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη παράσταση της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της!».

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε μια προσωπική πινελιά, υπογράφοντας με τα αρχικά της – μια συνηθισμένη χειρονομία που χρησιμοποιεί και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, όταν δημοσιεύει δικά του κείμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιράστηκε επίσης το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter).

Σε απάντηση, ένας θαυμαστής έγραψε στα σχόλια: «Ο τρόπος με τον οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποστηρίζει την κοινότητα του μπαλέτου… τόσο όμορφο να το βλέπεις». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Το λατρεύω αυτό και χαίρομαι τόσο πολύ που η υπέροχη πριγκίπισσά μας απολαμβάνει αυτό που αγαπάει έπειτα από μια αγχωτική χρονιά».

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, η 9χρονη κόρη της Middleton, η πριγκίπισσα Charlotte, αγαπά, επίσης, το μπαλέτο. Η Kate Middleton δήλωσε στο περιοδικό το 2023: «Στην κόρη μου, Charlotte, αρέσει ο χορός. Της αρέσει το μπαλέτο και οι κλακέτες. Συνέχισε να χορεύεις».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!