Γυναίκα ζύγιζε 113 κιλά και έτρωγε μόνο σαρδέλες για να αδυνατίσει

93

Μια Βρετανίδα συνταξιούχος κατανάλωνε σαρδέλες επί τρεις μήνες και τα αποτελέσματα που αντίκρισε στον καθρέφτη της την σόκαραν.

Κατέρριψε το νόμο της… δίαιτας, μια Βρετανίδα συνταξιούχος η οποία υπέφερε από παχυσαρκία και κατάφερε να χάσει πολλά κιλά τρώγοντας μόνο σαρδέλες. Ο λόγος για την 62χρονη Τζέιν Κράμετ, η οποία παρά την ηλικία της έδειξε πως τα ψάρια σε μόνιμη βάση μπορεί να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει πάνω από 113 κιλά, και υπέφερε τόσο σωματικά αλλά όσο και ψυχικά μιας και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην καθημερινότητά της και έμενε καθηλωμένη στο σπίτι της. Μια ιδιωτική γιατρός της πρότεινε μια εξαντλητική αλλά συνάμα αποτελεσματική δίαιτα, όπου θα έπρεπε να καταναλώνει ημερησίως τέσσερις κονσέρβες με σαρδέλες.

unsplash

Σε μόλις τρεις μήνες ήδη η 62χρονη είχε χάσει πάνω από 35 κιλά και σε βάθος χρόνου μπορούσε να βάλει και πάλι στα παλιά της ρούχα. Η ίδια λέει συνεχίζει, όλοι την έλεγαν τρελή αλλά εκείνη δεν ένιωθε το αίσθημα της πείνας, ενώ μάλιστα όπως αναφέρει πως ένιωθε χορτασμένη αμέσως μετά από την κατανάλωση την ημερήσιας τροφής της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!