Ισραήλ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά – «Φύλακα άγγελέ μου»

160

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου, θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η Μαργαρίτα

Με δύο αναρτήσεις στο instagram αποχαιρέτησε η σύντροφος του 26χρονου Ιωνά Καρούση τον σύντροφό της, ο οποίος έπεσε νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν δύο ένοπλοι χθες στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» γράφει η Μαργαρίτα δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Σε δεύτερο instastory γράφει «φύλακα, άγγελέ μου».

Δείτε τις δύο αναρτήσεις

margarita-yonas-1
margarita-yonas-2

Ο Ιωνάς Καρούσης, Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων, κατά πληροφορίες του protothema.gr με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της επίθεσης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την ελληνική κοινότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο περί νεαρού 26 ετών με διπλή ιθαγένεια (ελληνική και ισραηλινή). Ήταν γιος πολύ γνωστού γιατρού στα Ιεροσόλυμα. Συγκεκριμένα ήταν γιος του γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το 1988 για να ζήσει στο Ισραήλ. Η μητέρα του θύματος είναι επίσης γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωνάς Καρούσης ήταν φοιτητής στο Τελ Αβίβ, ενώ οι γονείς του μένουν στη νέα πόλη της Ιερουσαλήμ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε βαθύτατη θλίψη για την απώλειά του και με ανακοίνωσή του καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!