Σάλος με φαλαινοκαρχαρία σε θαλάσσιο πάρκο της Κίνας: Αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν… ρομπότ

63

Πυρ και μανία έγιναν οι επισκέπτες ενός θαλάσσιου πάρκου στην Κίνα όταν κατάλαβαν ότι ο φαλαινοκαρχαρίας ήταν τελικά ψεύτικος.

Οι επισκέπτες ανυπομονούσαν να δουν την ατραξιόν του θεματικού πάρκου, έναν φαλαινοκαρχαρία, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια στον κόσμο και μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 18 μέτρα.

Ωστόσο αρκετοί εξοργίστηκαν όταν κατάλαβαν ότι οι υπεύθυνοι του πάρκου τους εξαπάτησαν και ο καρχαρίας ήταν στην πραγματικότητα ένα πολύ εξελιγμένο ρομπότ.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την δεξαμενή δείχνουν το ρομπότ να έχει εμφανή εμφανή κενά στον κορμό του στα σημεία όπου συνδέονται τα μηχανικά τμήματά του.

Αρκετοί άρχισαν να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των υπεύθυνων του πάρκου που δεν ενημέρωσαν ότι ο καρχαρίας ήταν ψεύτικος. Ωστόσο εκπρόσωποι του θαλάσσιου πάρκου απάντησαν ότι ο καρχαρίας-ρομπότ κόστισε εκατομμύρια κινεζικά γιουάν και δεν είχε στόχο να μαγνητίσει περισσότερους επισκέπτες αλλά να τηρήσει τους νόμους που απαγορεύουν το εμπόριο φαλαινοκαρχαριών.

Αυτή η εξήγηση, βέβαια, δεν ικανοποίησε τους επισκέπτες που θεωρούν ότι υποτιμήθηκε η νοημοσύνη τους. «Ακόμα κι αν γίνεται για λόγους προστασίας των ζώων, θα προτιμούσα να μην έχουν καθόλου, παρά να δείξουν ένα ψεύτικο», σχολίασε ένα επισκέπτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!