Τρία κορίτσια νεκρά μέσα σε τροχόσπιτο στην Ρώμη

213

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την ιταλική κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες. Τρεις αδελφές Ρομά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τροχόσπιτο σε αποκεντρωμένη περιοχή της Ρώμης. Ήδη διεξάγεται έρευνα για εμπρησμό, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πίσω από το περιστατικό να υπάρχουν ρατσιστικά κίνητρα.

Νεκρά είναι δύο κορίτσια τεσσάρων και οκτώ ετών και η εικοσάχρονη αδελφή τους, ενώ τα υπόλοιπα δέκα μέλη της οικογένειας μπόρεσαν να απομακρυνθούν πριν η επεκταθεί η πυρκαγιά.

Η πολυμελής οικογένεια είχε παρκάρει το τροχόσπιτό της πριν από λίγες ημέρες σε έναν χώρο που βρίσκεται δίπλα σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Τζεντοτσέλε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης η εισαγγελία της Ρώμης έχει ξεκινήσει έρευνα για εμπρησμό, ενώ κοντά στο τροχόσπιτο, στον δρόμο, βρέθηκαν ίχνη βενζίνης, ενώ πραγματοποιείται έλεγχος σε κάμερες ασφαλείας για να εντοπιστούν τυχόν ύποπτους.

«Μόλις υπάρξουν κάποια σημαντικά στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, η οποία μετέβη στο σημείο του τραγικού συμβάντος.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα με σκοπό τον φόνο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις