Ετοιμαστείτε να μαγειρέψετε τις αγαπημένες σας συνταγές από “Τα Φιλαράκια”!

Κυκλοφορεί το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές από την σειρά!

42

Αν η περίοδος του lockdown σας παρακίνησε να πειραματιστείτε στην κουζίνα σας κι αν είστε λάτρεις της σειράς “Τα φιλαράκια” ετοιμαστείτε για νέες γευστικές περιπέτειες!

Μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της σειράς περιστρέφονται γύρω από το φαγητό κι αν ονειρευόσουν κι εσύ να ήσουν μέλος της παρέας τους, το να μαγειρέψεις τις συνταγές τους ίσως είναι ένας τρόπος να ζήσεις λίγο όπως εκείνοι!

Σε λίγο καιρό, συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, με αφορμή την 26η επέτειο της σειράς, θα κυκλοφορήσει το «Friends: The Official Cookbook», ένα βιβλίο με 70 περίπου συνταγές που είδαμε στην τηλεοπτική σειρά!

Στις 176 σελίδες του θα περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γλυκά και αλμυρά πιάτα που έτρωγαν η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τσάντλερ και ο Τζόι.

Στο βιβλίο θα μπορείτε να βρείτε την σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη, τα κεφτεδάκια του Τζόι, το «Moist Maker» αγαπημένο σάντουιτς του Ρος, τη γαλοπούλα της Μόνικα, αλλά ξέρουμε ότι εκείνο για το οποίο ανυπομονείτε είναι το beef triffle της Ρέιτσελ!

Δείτε το βίντεο για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας…

Προς το παρόν, το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την Amazon και κοστίζει περίπου 22 λίρες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις