Δείτε τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να έχετε το πιο λαμπερό δέρμα ever!

Δεν χρειάζονται πολλά...

65

Το μαύρισμα σας έχει αρχίσει αργά αλλά σταθερά να φεύγει. Κι εκείνο που σας ενοχλεί περισσότερο είναι πως το δέρμα σας δείχνει θαμπό και άτονο. Προσπαθείτε να του χαρίσετε λάμψη απλώνοντας highlighter και προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που περιέχουν ανακλαστές φωτός.

Από την Δήμητρα Γκασιάμη

Το ζητούμενό σας όμως είναι μια φυσική, λαμπερή και υγιής όψη. Πως θα την αποκτήσετε; Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ με τις καλύτερες συμβουλές. Δεν χρειάζονται πολλά, αρκεί να ακολουθήσετε 3 βασικά βήματα. 

Κάνετε απολέπιση με ένα απαλό προϊόν: Είναι μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις. Η απολέπιση βοηθά την ανανέωση των κυττάρων ενώ επιτρέπει να εισχωρήσουν ευκολότερα τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης που ακολουθούν. Επίσης αφήνει το δέρμα απαλό και καθαρό.

Επιλέξτε μια απαλή φόρμουλα και χρησιμοποιήστε τη 2 φορές την εβδομάδα. Προσοχή στην πίεση που ασκείτε στο δέρμα ενώ κάνετε απολέπιση ώστε να αποφύγετε μικροτραυματισμούς.

Χρησιμοποιείστε βιταμίνες C και E καθημερινά: Οι συγκεκριμένες βιταμίνες ευθύνονται για τη λάμψη στο δέρμα ενώ παράλληλα μειώνουν αλλά και προλαμβάνουν την εμφάνιση λεκέδων και πανάδων.

Καλό είναι να συνδυάζετε την C και E και να τις συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, από εδώ και στο εξής.

SPF με χρώμα: Απλώνετε καθημερινά την αντηλιακή σας κρέμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη κι όταν ο ήλιος είναι απών. Αποφύγετε τις πολύ βαριές φόρμουλες φον ντε τεν και πούδρας που χαρίζουν ματ φινίρισμα και επιλέξτε μια αντηλιακή με χρώμα που προσφέρει δροσερή και ανάλαφρη όψη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις