Αυτό το σχήμα νυχιών κάνει τα δάχτυλά σας να δείχνουν πιο μακριά και όμορφα!

Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά.

122

Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά. Φέτος όμως η μανικιουρίστ σας είναι και πάλι στη θέση της κι εσείς έχετε μεγάλη χαρά. Και λίγο πριν φύγει η χρονιά έχετε κλείσει ραντεβού για να δημιουργήσει το πιο λαμπερό look.

Είμαστε σίγουρες πως θέλετε μια αλλαγή. Κάτι πιο εξεζητημένο ή ένα χρώμα που μέχρι τώρα δεν έχετε τολμήσει. Θα μείνετε σπίτι άλλωστε και θέλετε το nail look να σας φτιάξει τη διάθεση.

Αν πάλι θέλετε τα νύχια αλλά και τα δάχτυλά σας να δείχνουν υπέροχα, σας έχουμε μια απίθανη ιδέα. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να μοιάζουν πιο μακριά και όμορφα.

 

Ακόμη κι αν δημιουργείτε ένα συγκεκριμένο τα τελευταία χρόνια ήρθε η στιγμή να το αλλάξετε. Οι nail artists επιμένουν πως ένα είναι το σχήμα που κολακεύει τα δάχτυλα.

Πρόκειται για το οβάλ, το οποίο εκτός από μακριά τα κάνει να φαίνονται και πιο λεπτά. Ο λόγος είναι απλός. Το οβάλ σχήμα είναι παρόμοιο με εκείνο των δαχτύλων μας και δημιουργεί μια μορφή προέκτασης τους.

 

Θα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας, στο επόμενο ραντεβού, να “στρογγυλέψει” τόσο το πλάγιο μέρος των νυχιών όσο και τα tips. Θα ανακαλύψετε πως όλα τα χρώματα και σχέδια δείχνουν ομορφότερα στα οβάλ νύχια ακόμη και το french manicure που είναι μεγάλη τάση φέτος.

 

Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις