Οι σεφ και οι influencers του Ντουμπάι μυήθηκαν στα μυστικά του γαλλικού βουτύρου, σε ένα ταξίδι στην Γαλλία.
Στόχος ήταν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός νέου οδηγού του Butter Up, που παρουσιάζει το ταξίδι του γαλλικού φυσικού βουτύρου γαλακτοκομικών από την φάρμα στο πιάτο.
Η ψηφιακή έκδοση του οδηγού, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος στο διαδίκτυο, περιλαμβάνει μια ξενάγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γαλλική Γαλακτοκομική Επιτροπή, σε σεφ και influencers από τις Χώρες του Κόλπου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας, οι σεφ και οι influencers μπόρεσαν να γνωρίσουν πώς παρασκευάζεται το βούτυρο στην αγροτική γαλλική ύπαιθρο προτού ταξιδέψουν σε μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια στο Παρίσι.
Εκείνοι που είδαν από πρώτο χέρι τη σημασία του γαλλικού βουτύρου στην κουζίνα ήταν ο σεφ Mohammad Chabchoul, ο Suad Shamma της φήμης στο blog Lady Spatula, ο Σαουδάραβας σεφ Khulood Olaqi και η συγγραφέας και blogger Zahra Abdalla.
Αφού είδαν πώς το γάλα αναδεύεται και μετατρέπεται σε βούτυρο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον διάσημο ζαχαροπλαστείο του Καλύτερου Τεχνίτη της Γαλλίας, Georges Larnicol.
Συχνά αναφέρεται ως ένας από τους μεγαλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής όλων των εποχών.
O Georges Larnicol τους έδωσε μια περιεκτική εικόνα για το πώς παρασκευάζεται το βούτυρο, ένα συστατικό που χρησιμοποιεί στην κλασική συνταγή ζαχαροπλαστικής του στη Βρετάνη, η οποία παρουσιάζεται επίσης στον οδηγό.