Τα ύστερα του κόσμου: 1 στους 8 άντρες παίρνει μαζί του προφυλακτικό σε κηδεία

Τα μακάβρια ευρήματα μίας νέας έρευνας για τα προφυλακτικά. Γράφει: Πωλίνα Φράγκου

110

Στο σχολείο μας έμαθαν πως η προφύλαξη είναι το παν στο σεξ, ανεξαρτήτως συνθηκών, ωστόσο δε νομίζουμε πως υπάρχει έστω και ένας παιδαγωγός που να είναι υπερήφανος για τα καμάρια του, μετά από αυτή την είδηση. Ίσως να έπρεπε να διευκρινίσουν πως σεξ και κηδεία δεν πάνε μαζί, γιατί κάποιοι άνδρες μάλλον μπερδεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών μάθαμε -και ευχόμασταν να μην είχαμε μάθει- πως σχεδόν 1 στους 8 άνδρες, 35 ετών και κάτω, παίρνει μαζί του προφυλακτικό όταν πηγαίνει σε κάποια κηδεία.

Και δε μιλάμε για αυτό το ξεχασμένο προφυλακτικό που έχει λήξει από τα ’90s και έχει ξεμείνει σε κάποια τσέπη του τζιν, αλλά για ένα καινούργιο, φρεσκοαγορασμένο – έτσι για παν ενδεχόμενο.

Αυτή η, ομολογουμένως, πικάντικη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από διαδικτυακή έρευνα που διεξήγαγε η Trojan σε περίπου 2.000 ενήλικες, ηλικίας 18-35 ετών στις ΗΠΑ.

Εντούτοις, η πιο θετική (και λιγότερα μακάβρια) πλευρά της έρευνας “έβγαλε” στη φόρα κάποια αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία για το σεξ. Στα καλά νέα της ημέρας λοιπόν, το 77% των ενηλίκων 18-35 πιστεύει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να είναι εξίσου υπεύθυνοι όταν παρέχουν προστασία. Το 78% των ανδρών θα προτιμούσαν να είναι υπεύθυνοι για τη χρήση προφυλακτικών παρά να κάνουν τη σύντροφό τους να αισθάνεται πιεσμένη να πάρει αντισυλληπτικά- το 52% των γυναικών θα προτιμούσαν οι σύντροφοί τους να φορούν προφυλακτικά παρά να παίρνουν το χάπι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις