More
    Αρχική LIFESTYLE

    Το μυστικό με το βάζο που θα σε σώσει την επόμενη φορά που θα έχει διακοπή ρεύματος

    167

    Τα βάζα αποθήκευσης τροφίμων θα σε σώσουν από ένα blackout.

    Τα γυάλινα βάζα αποθήκευσης είναι ο καλύτερος φίλος της νοικοκυράς και των DIY-ers. Αυτά τα ευέλικτα βάζα είναι αγαπημένα για κονσερβοποίηση, για ανθοδοχεία, σαν κουμπαράδες ή χρησιμοποιούνται και ως ποτήρια νερού σε πολλά μινιμαλιστικά νοικοκυριά αλλά κυρίως χρησιμοποιούνται για αποθήκευση. Επειδή είναι αεροστεγή, τα βάζα είναι εξαιρετικά για την αποθήκευση σπίρτων. Επιπλέον ένα γυάλινο βάζο κρατά επίσης την υγρασία μακριά, επομένως είναι ιδανικά για να τα αποθηκεύεις στο υπόγειο ή στο πατάρι.

    Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως μια διακοπή ρεύματος, είναι καλό να γνωρίζεις ακριβώς πού βρίσκονται τα σπίρτα σου. Αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να είναι στεγνά και έτοιμα για χρήση. Η διατήρησή τους σε ένα επαναχρησιμοποιημένο βάζο  με ένα καπάκι που θα μπορείς να τα ανάψεις DIY, καθιστά ευκολότερο από ποτέ να τα έχεις έτοιμα αυτά τα εύχρηστα εργαλεία. Η αδιάβροχη φύση του βάζου κάνει επίσης αυτό το DIY τέλειο για κάμπινγκ.

    Το μυστικό με το βάζο που θα σε σώσει την επόμενη φορά που θα έχει διακοπή ρεύματοςPIN IT

    Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σχηματίσεις και να χαράξεις το καπάκι του δακτυλίου βάζου στο πίσω μέρος ενός κομματιού γυαλόχαρτου. Κόψε τον κύκλο του γυαλόχαρτου. Βάλε τα σπίρτα στο βάζο. Από εκεί, τοποθέτησε τον κύκλο πάνω από το επίπεδο καπάκι του βάζου και στρίψε το στεγανοποιητικό καπάκι πάνω στο βάζο, κρατώντας το χαρτί στη θέση του χωρίς να χρειάζεται κόλλα. Αποθήκευσε το βάζο σε ένα σημείο που σε περίπτωση black out θα μπορείς να έχεις εύκολη πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις πως τα σπίρτα σου είναι στεγνά κι έτοιμα προς χρήση.

     

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!