5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

84

Λένε ότι από τα μάτια και το βλέμμα φαίνεται όχι μόνο η διάθεση και η ψυχή του ανθρώπου, αλλά και… η ηλικία του. Κι αυτό είναι εν μέρει αλήθεια αφού η ευαίσθητη αυτή περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πρώτη που εμφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Αυτό συμβαίνει γιατί η περιοχή αυτή είναι εξαιρετικά λεπτή – ίσως και η πιο λεπτή στο πρόσωπό μας – και είναι και αυτή που εκτίθεται και επηρεάζεται περισσότερο από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες (ήλιος, ρύπανση, μπλε ακτινοβολία). Εξού και τείνει να εμφανίζει πρώτη τα ποικίλα σημάδια γήρανσης, φωτοευαισθησίας, έλλειψης ύπνου ακόμα και άγχους ή κούρασης. Καταλαβαίνεις λοιπόν τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν οι κρέμες ματιών για τις γυναίκες άνω των 50 αλλά και για όσες γυναίκες που θέλουν να περιποιούνται την επιδερμίδα τους εντατικά – μιας και πλέον έχουμε αρχίσει να μιλάμε πιο πολύ για ανάγκες στην επιδερμίδα παρά για ηλικίες.

Φυσικά, υπάρχουν κρέμες που στοχεύουν σωρευτικά σε διάφορα θέματα όπως οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, το πρήξιμο και οι ρυτίδες, όμως αν το κύριο θέμα μας είναι η αντιγήρανση στην περιοχή των ματιών, είναι καλύτερο να επενδύσουμε σε αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν την όψη των ρυτίδων γύρω και κάτω από τα μάτια.

Δες παρακάτω τις 5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που επιλέξαμε για σένα:

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!