More
    Αρχική LIFESTYLE

    Έχεις παλιά t-shirts και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; 5 ιδέες για να τους ξανά δώσεις ζωή

    56
    Αν δεν ξέρεις πώς να επαναχρησιμοποίησεις τα παλιά σου t-shirt σου έχουμε τις λύσεις.

    Πόσα t-shirt έχεις κρατημένα από το σχολείο, από συναυλίες που έχεις πάει ή ακόμη και κάποιο που μπορεί να σου έχουν κάνει δώρο από κάποια εκδήλωση που έχεις βρεθεί; Θα υποθέσουμε πως ειναι πολλά και σίγουρα τα έχεις καταχωνιασμένα μέσα στις ντουλάπες και σου πιάνουν και χώρο! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ξεφορτωθείς. Μπορείς εύκολα να ανακυκλώσεις παλιά μπλουζάκια σε διάφορα πράγματα, δίνοντάς τους νέα ζωή και κρατώντας τα μακριά από χωματερές. Ακολουθούν 5 ιδέες για να τους ξανά δώσεις ζωή.

    Έχεις παλιά t-shirts και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; 5 ιδέες για να τους ξανά δώσεις ζωή

    Δίνοντας νέα ζωή στα παλιά σου t-shirt

    1. Μετατρέψε τα σε κουρέλια καθαρισμού
    Μη σπαταλάς χαρτί κουζίνας και άρχισε να χρησιμοποιείς παλιά μπλουζάκια ως κουρέλια καθαρισμού. Αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους τρόπους της Siobhan Alvarez-Borland να ανανεώνει παλιά μπλουζάκια. Η ειδικός στο DIY και blogger στον τρόπο ζωής λέει: «Προτείνω να κόψετε τα παλιά μπλουζάκια σε τετράγωνα ή λωρίδες για να δημιουργήσετε επαναχρησιμοποιούμενα κουρέλια καθαρισμού. Καθώς τα μπλουζάκια συνήθως κατασκευάζονται από βαμβάκι, γίνονται μαλακά και απορροφητικά πανιά, τα οποία είναι τέλεια για ξεσκόνισμα, σκούπισμα επιφανειών και καθαρισμό χυμένων ουσιών γύρω από το σπίτι».

    2. Μεταμόρφωσε τες για να δημιουργήσεις τσάντες για τα ψώνια σου

    Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες που πωλούν στο σούπερ μάρκετ δεν είναι ακριβώς φθηνές. Αλλά μπορείς πραγματικά να φτιάξεις τις δικές σου τσάντες από μπλουζάκια. «Απλώς κόψτε τα μανίκια και τη λαιμόκοψη και μετά ράψτε το κάτω στρίφωμα κλειστό για να δημιουργήσετε ένα σχήμα τσάντας χωρίς ραφή», λέει η Alvarez-Borland στο Real Simple. «Προσθέστε χερούλια από επιπλέον ύφασμα ή στιβαρή κορδέλα και voilà! Έχετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα, ιδανική για ψώνια».

    3. Φτιάξε ένα μαξιλάρι για τον καναπέ σου.

    4. Δημιούργησε αξεσουάρ μαλλιών

    Ένας διασκεδαστικός τρόπος που αρέσει στην Alvarez-Borland να επαναχρησιμοποιεί παλιά μπλουζάκια είναι να φτιάχνει κορδέλες κεφαλής, ειδικά πλεκτές. Σύμφωνα με αυτήν, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό μπλουζάκι, ένα ψαλίδι και ένα χάρακα.

    5. Μετατρέψε το σε κουβέρτα για κατοικίδια
    Ένα απαλό, παλιό μπλουζάκι κάνει μια φανταστική κουβέρτα για μια γάτα ή σκύλο. Τοποθέτησε το στο κρεβάτι του κατοικίδιου σου κι επειδή το πουκάμισο μεταφέρει το άρωμά σου, θα έχουν την τάση να χαϊδεύονται μαζί του.

    Έχεις παλιά t-shirts και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; 5 ιδέες για να τους ξανά δώσεις ζωή

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!