Ολυμπιακοί αγώνες: Τα μετάλλια του Παρισιού θα μεταφερθούν σε δίσκους που σχεδίασε η Louis Vuitton

BY ΣΟΦΙΑ ΣΟΥΖΑ,

20

Δεν έχει πολύς καιρός μέχρι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και όχι μόνο! Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τα μετάλλια θα μεταφερθούν στο βάθρο με τους νικητές τοποθετημένα μέσα σε ένα δίσκο Louis Vuitton καλυμμένο με τον signature καμβά Damier του οίκου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του WWD!

H  LVMH ανήκει στους κορυφαίους συνεργάτες των Ολυμπιακών αγώνων, τα μετάλλια των αγώνων δημιούργησε ο οίκος Chaumet, τα ρούχα για την ομάδα της Γαλλίας σχεδίασε ο Berluti για τις τελετές έναρξης ενώ τους δίσκους  για τα μετάλλια και τους πυρσούς παρήγαγε η Vuitton!

Η εταιρεία έχει ήδη σχεδιάσει τα ρούχα για τους 515 εθελοντές που θα παρουσιάσουν τα μετάλλια, στολές εμπνευσμένες απο την δεκαετία του 1920! Το στιλ των unisex στολών, οι οποίες αποτελούνται από ένα μπλουζάκι πόλο, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα παραδοσιακό καπέλο gavroche, είναι μια αναφορά στην τελευταία φορά που το Παρίσι φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1924, η οποία συνέπεσε με τη γέννηση των αθλητικών ενδυμάτων.

Ο Antoine Arnault  επικεφαλής επικοινωνίας του ομίλου ήταν παρών στην παρουσίαση και δήλωσε:  «Όπως όλοι οι Γάλλοι, παρακολουθούμε την εξέλιξη του πολιτικού τοπίου της χώρας, αλλά τίποτα δεν θα μειώσει τον ενθουσιασμό μας ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων».

Κεντρική φωτογραφία @wwd

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!