Ποιος είναι ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις κοσμήματα στην παραλία

Κατερίνα Πιπέρη, Kostas Avgoulis

639

Το tip για μην κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος με τα κοσμήματα που θα φορέσεις στην παραλία.

Τα κοσμήματα συμβολίζουν πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ μας, όποια κι αν είναι η περίσταση, αναβαθμίζουν μία εμφάνιση, ενώ πολύ συχνά έχουν και μία πολύ ξεχωριστή ιστορία να διηγηθούν. Την περίοδο του καλοκαιριού όμως, τα κοσμήματα γίνονται μέρος των εμφανίσεων μας στην παραλία, έχοντας ως στόχο να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη σε αυτά. Αρκεί να τα φορέσεις με τον σωστό τρόπο.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις κοσμήματα ακόμα και στην παραλία

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κομψό κολιέ πρόκειται να προσθέσουν την απαραίτητη έξτρα λάμψη στο beach look σου. Ωστόσο, υπάρχει μία συμβουλή μόδας που ακολουθούν πιστά οι style experts και χρειάζεται να γνωρίζεις, ώστε να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να θέσεις την ισορροπία ως βασικό γνώμονα, δηλαδή δεν πρέπει να το παρακάνεις, φορώντας πολλά κοσμήματα αφού το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει τόσο κομψό αλλά και κατάλληλο για μία περίσταση όπως η χαλάρωση στην παραλία. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση, η δημιουργία layering από minimal κολιέ ή ακόμα και ένα βραχιόλι είναι υπεραρκετά για να πετύχεις τον στόχο σου.

Επίσης, τα καλοκαιρινά κοσμήματα με κοχύλια είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Σκουλαρίκια και βραχιόλια με πέτρες ή μικρά κοχύλια, κολιέ με μαργαριτάρια και κοράλλια ταιριάζουν με κάθε σου εμφάνιση και αναλαμβάνουν να κάνουν όλα τα looks σου να ξεχωρίσουν. Φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και στις διακοπές ή ακόμα και στην παραλία.

Plus: Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα κοσμήματα σύμφωνα με το χτένισμά σου;

Σύμφωνα με τις style experts, εάν αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, μπορείς να φορέσεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ εάν προτιμήσεις μία ponytail, είναι προτιμότερο να φορέσεις κάποιο κολιέ. Για ένα κομψό updo, το ιδανικό κόσμημα είναι τα choker, ενώ εάν αποφασίσεις να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου επάνω, προτείνει να φορέσεις μικρούς κρίκους.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!