Οι καλύτερες κρυψώνες για τα χρήματά σου στην παραλία

63

Μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό, είναι τα τρία αντικείμενα που φροντίζουμε να μην είναι σε ορατή θέση όταν βουτάμε

Βρες από πριν τις κρυψώνες για χρήματα στην παραλία ενώ ετοιμάζεσαι για μια μονοήμερη και επιλέγεις το Αγκίστρι με τις καταπληκτικές παραλίες ή την παραλία ΚΑΠΕ στην οποία θα πας στο Σούνιο με αυτοκίνητο. Μία από τις σκέψεις που μας απασχολούν όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα, είναι πού θα αφήσουμε, για την ακρίβεια πού θα κρύψουμε, τα χρήματά μας στην παραλία. Μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό, είναι τα τρία αντικείμενα που φροντίζουμε να μην είναι σε ορατή θέση όταν βουτάμε.

Ακολουθούν τρεις κρυψώνες που σίγουρα είναι καλύτερες από το τσαντάκι ή το καπέλο.

Τρεις κρυψώνες για τα χρήματά σου στην παραλία

Κρυψώνες στην παραλίαΚουτί από φάρμακα

Μία από τις κρυψώνες για χρήματα στην παραλία είναι να χρησιμοποιήσεις ένα άδειο κουτί από φάρμακα. Το περιεχόμενό του δύσκολα θα δελεάζει τον επίδοξο κλέφτη της παραλίας. Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε μέσα στο αυτοκίνητο ένα άδειο κουτί και να το πάρετε μαζί σας στην παραλία.

Tip: Αν έχεις την πολυτέλεια, διάλεξε συσκευασία από γυναικεία φάρμακα, τα οποία δεν θα θελήσει να χρησιμοποιήσει ο «ποντικός» της παραλίας

Μια δεύτερη λύση, αξιοπρεπέστατη, είναι ένα βιβλίο. Αν βαριέσαι να διαβάσεις και επιλέξεις το μπάνιο, χρησιμοποίησε το σαν κρυψώνα. Μέσα στις σελίδες του μπορείς να αφήσεις χαρτονομίσματα, ακόμη και την πιστωτική.

Tip: Διάλεξε ένα βιβλίο με ερωτική ιστορία. Δύσκολα να ενδιαφερθεί ο κλέφτης να το πάρει για να το διαβάσει!

Τελείωσε το αντηλιακό σου; Μην το πετάξεις. Πλύνε το καλά και την επόμενη φορά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για «καβάτζα». Τοποθέτησε μέσα τα χρήματά σου. Δύσκολα θα μπει στον πειρασμό ο κλέφτης να πάρει το αντηλιακό. Εκείνη την ώρα δεν τον ενδιαφέρει να μαυρίσει αλλά να… ξαφρίσει.

Tip: Για σιγουριά, πάντως, βάλε το ανηλιακό μέσα στην τσάντα.

Αν πας στην παραλία με το αυτοκίνητό σου, θυμήσου δύο σημαντικά θέματα. Το πρώτο είναι να μην αφήσεις τον συνοδηγό να απλώσει τα πόδια του στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Υπάρχει σοβαρός λόγος. Το δεύτερο είναι να προσέξεις να μην αφήσεις μέσα στο αυτοκίνητο αυτά τα πέντε πράγματα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!