Pattern Play | Τα μοτίβα των πολυτελών brands αναβαθμίζουν τη διακόσμηση του σπιτιού

Ιωάννα Ζάγκα

28

Πώς θα δημιουργήσεις χώρους με χαρακτήρα και κομψότητα με τη σφραγίδα των μεγάλων οίκων, συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα και υφές.

Για να δημιουργήσεις ένα καθιστικό που αποπνέει χαρακτήρα και κομψότητα μέσω ενός συνδυασμού διαφόρων μοτίβων και υφών, σκέψου να ενσωματώσεις στοιχεία από τους ακόλουθους οίκους μόδας, καθένας εκ των οποίων είναι γνωστός για το μοναδικό του στυλ:

Missoni: Γνωστή για τα εμβληματικά της ζιγκ-ζαγκ μοτίβα, η Missoni φέρνει ζωντάνια και παιχνιδιάρικη ενέργεια σε κάθε χώρο. Τα τολμηρά και πολύχρωμα μοτίβα του οίκου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαξιλάρια, ριχτάρια ή ακόμα και σε ένα χαλί, για να ζωντανέψουν άμεσα το καθιστικό.

missoni

COURTESY OF MISSONI

Loro Piana: Προσφέροντας μια αντίθεση στη ζωντάνια της Missoni, η Loro Piana είναι συνώνυμη με την ήσυχη πολυτέλεια. Ενσωμώτωσε τα διακριτικά, κομψά σχέδιά σε απαλούς, χαλαρωτικούς χρωματισμούς για να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και κομψό φόντο.

loro piana

COURTESY OF LORO PIANA

 

Etro: Για μια πινελιά μποέμ κομψότητας, τα πλούσια paisley και floral σχέδια της Etro είναι ιδανικά. Αυτά τα μοτίβα δημιουργούν αρτίστικες συνθέσεις και συναρπαστική διάθεση.

etro

COURTESY OF ETRO

Dolce&Gabbana: Για να προσθέσεις μια φρέσκια, μεσογειακή ατμόσφαιρα, αναζήτησε τα πλούσια, ζωντανά μοτίβα της Dolce&Gabbana. Μπορούν να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς στο δωμάτιο.

DOLCE GABANNA

COURTESY OF DOLCE GABANNA

Πώς να το πετύχεις:

Mix and match: Συνδύασε αυτά τα μοτίβα με σύνεση για να αποφύγεις την οπτική υπερφόρτωση. Χρησιμοποίησε τα ζιγκ-ζαγκ της Missoni ως λεπτομέρειες αντί για κύριο χαρακτηριστικό, συμπληρώνοντάς τα με τα πιο διακριτικά σχέδια της Loro Piana.

Χρωματική παλέτα: Εξασφάλισε μια αρμονική χρωματική παλέτα που συνδέει τα διάφορα μοτίβα. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις ζωντανά μοτίβα από τη Dolce&Gabbana, επίλεξε τα δευτερεύοντα χρώματα από Loro Piana και Etro.

Το παιχνίδι των υφών: Ανάμίξε υφές για να προσθέσεις βάθος. Συνδύασε τα μεταξωτά υφάσματα της Etro με τα άνετα κασμήρια της Loro Piana και με τη δομημένη αίσθηση των υφασμάτων της Missoni.

Center piece: Επίλεξε ένα ή δύο εντυπωσιακά στοιχεία για το δωμάτιο, όπως έναν εντυπωσιακό καναπέ, και “χτίσε” γύρω από αυτά. χρησιμοποιώντας πιο διακριτικά στοιχεία για να αποφύγεις τον ανταγωνισμό για την προσοχή.

Αξεσουάρ: Χρησιμοποίηστε αξεσουάρ όπως μαξιλάρια, ριχτάρια και χαλιά για να εισαγάγεις και να εξισορροπήσεις τα μοτίβα χωρίς να υπερφορτώσεις το χώρο. Αυτά μπορούν εύκολα να αλλάξουν για να ανανεώσουν την εμφάνιση ανάλογα με την εποχή.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!