Ολίβια Μαν: Μας δείχνει τις ουλές της, μετά τη διπλή μαστεκτομή

“Κάθε σημάδι είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα”

17

Μοιράσου το στο Facebook
Μοιράσου το στο Twitter
Μοιράσου το στο Viber
Μοιράσου το στο Whatsapp
Η Ολίβια Μαν αποκαλύπτει τις ουλές στο στήθος της, μετά το τέλος της μάχης της με τον καρκίνο του μαστού

Η Ολίβια Μαν τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως τον Απρίλιο του 2023 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και έναν χρόνο μετά υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο λόγω της επιμονής της γιατρού της να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι η μαστογραφία της ήταν καλή.

Σήμερα, η Ολίβια Μαν βρίσκεται σε ένα καινούργιο κεφάλαιο ζωής. Έχει αφήσει πίσω της το κεφάλαιο «καρκίνος» και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και σε όσα της προσφέρουν χαρά και γαλήνη. Η ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, το οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.
Ολίβια Μαν: Εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να κρύψει τις ουλές της διπλής μαστεκτομής – «Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι πληγές μάχης»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, η Ολίβια Μαν φωτογραφήθηκε για την εταιρεία εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν και έδειξε για πρώτη φορά τις ουλές στο στήθος της, μετά τη διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκε. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο IG μερικές από τις λήψεις και εξήγησε τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Η Ολίβια Μαν υποστήριξε πως πλέον δείχνει με χαρά και υπερηφάνεια τις ουλές στο στήθος της, καθώς αποτελούν τρανή απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψε για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της. Και σήμερα είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ.

«Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω», σημείωσε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού».

Σύμφωνα με τη «Page Six», το 10% των εσόδων από την πώληση των εν λόγω εσωρούχων από τις 23-31 Οκτωβρίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Read More

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!