Η Συνταγή είναι της κ. Angeliki Kardoula – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο πατατες ωμες τριμενες στον χοντρο τριφτη
1 ποτ γαλα
3 αυγα
Αλατι πιπερι
Κασερι σαλαμι
Τυρι
Πιπεριες
Οτι λαχταραει η ψυχη σας βαλτε μεσα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τριβω τις πατατες κ ανακατευω μεσα τα αυγα το γαλα κ αλατι πιπερι.
Στρωνω στο ταψι μεγαλο της κουζινας λαδοκολα και περιχυνω κ στρωνω να παει παντου.
Ψηνω στον αερα 200βαθμ. μεσαια σχαρα για 20 λεπτα.
Μετα βγαζω στρωνω τα υλικα μου κ τυλιγω σε ρολο με βοηθεια την λαδοκολλα.
Συνεχιζω το ψησιμο μεχρι να ροδισει περιπου αλλα 30 λεπτα.
*Για γέμιση μπαίνει και κιμάς καβουρδισμένος με κρεμμυδάκι, αραιό πελτέ ντομάτας και πιπεριές κόκκινες.