ΥΛΙΚΑ
2 στήθη (4 φιλέτα) κοτόπουλου κομμένα σε μικρούς κύβους
1 ποτηράκι κρασί
2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις πιπεριές, αφαιρώντας τους σπόρους και τα κοτσάνια τους και τις κόβετε σε κομμάτια. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τις πιπεριές 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε και τα κρεμμύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα 3 λεπτά.
Αφαιρείτε τα λαχανικά από την κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το κοτόπουλο. Το σοτάρετε κι αυτό.
Ρίχνετε ξανά και τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα και σβήνετε με το κρασί σκεπάζοντας για λίγο. Μόλις απορροφηθεί το αλκοόλ, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό.
Αφήνετε το κοτόπουλο να ψηθεί και να μείνει με τη σάλτσα του και σερβίρετε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.