Συστατικά
- 1 μικρό βάζο
- 200 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά
- ½ κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
- ¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
Μέθοδος εκτέλεσης
- Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
- Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας, κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
- Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.
- Πριν τη σερβίρουμε, βγάζουμε μερικά κομμάτια φέτας από το βάζο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις