Το ότι η οικογένεια Ρουβά ζει μια όσο το δυνατόν πιο φυσική ζωή στο σπίτι της στη Νέα Μάκρη είναι εν πολλοίς γνωστό.
Ήδη τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια Ζυγούλη μάς έχουν ξεναγήσει στο κοτέτσι και το μποστάνι τους, τα οποία τους εξασφαλίζουν λαχανικά και αυγά όλον τον χρόνο.
Οι καλοκαιρινοί μήνες δε δίνουν μια ποικιλία από λαχανικά που στο μποστάνι της οικογένειας φαίνεται ότι η πρώτη φουρνιά είναι έτοιμη και η Κάτια ανέβασε τη σοδειά της.
Και δεν έμεινε εκεί! Μας έδειξε και πώς τα μαγειρεύει και κυρίως πώς αδειάζει το πιάτο της που είχε γεμίσει με μια τόσο γευστική και υγιεινή συνταγή.
Το δικό της “τουρλού” ή λαχανικά γιαχνί περιλαμβάνει μελιτζάνες(λευκές και μοβ), κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές που αφού πλυθούν καλά, κόβονται, σωτάρονται με κρεμμύδι και λάδι και βράζουν προτού τα σερβίρει.