Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bounty με καρύδα και σοκολάτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, από τον Τάσο Αντωνίου.
ΥΛΙΚΑ
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 200 ml ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. τσιπς σοκολάτας
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 μπάρα Bounty
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Θέλουμε να πετύχουμε μια σφιχτή και βελούδινη συνταγή.
-
Με μια μαρίζ μεταφέρουμε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτουμε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνουμε ξανά και επαναλαμβάνουμε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.
-
Στολίζουμε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες πριν σερβίρουμε.