Παρφέ σοκολάτα

Από την Έλλη Τριανταφύλλου

117

Υλικά

1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα
2 βανίλιες
σταγόνες σοκολάτας ή σιρόπι σοκολάτας

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.

Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας η το σιρόπι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις