Συστατικά
- 450 γρ. καρπούζι, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
- 400 γρ. φράουλες, παγωμένες, κομμένες στα 4
- 2 κ.γ. τζίντζερ, φρέσκο, τριμμένο με το ζουμί του
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
Μέθοδος Εκτέλεσης
Photo credit: G. Drakopoulos – Food Styling: T. Webb
- Καθαρίζουμε τις φράουλες αφαιρώντας τα κοτσάνια τους.
- Αφαιρούμε τη φλούδα και τα κουκούτσια από το καρπούζι.
- Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθέι το μείγμα.
- Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως με παγάκια.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις